03 Mayıs 2024

“Tavrım Ak Partiye Karşı Gelmek Değil, Halkımın Yanında Yer Almaktır”

  • PDF

nhl29-1-2014Çatalpınar Belediye Başkanlığına Aday göstertmemesi üzerine AK parti’den istifa etme kararı alan Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi,”Ben tavrım Ak Parti’ye karşı gelmek değil, halkımın yanında yer almaktır”dedi.

Kiremitçi: "Bu bir demokratik yarıştır. Bu yarışta var olmayı her vatandaş isteyebilir. Ben de bu yarışta var olmak istediğim için AK Parti'den aday adayı oldum ancak, partinin kararı benden yana olmadı. Dolayısıyla ben de bu yarışa farklı bir kulvardan gireceğim. Göller beldesi başta olmak üzere Çatalpınar halkından gelen teveccüh karşısında aday olmam gerektiğine inandım. İnsanların bana olan güveni ve teveccühünü göz ardı etmeyeceğim. Vatandaşların bana bu görevi layık görmesi, bu sevgisi, güveni ve desteği nedeniyle Çatalpınar Belediye Başkanlığı'na adayım. Şu anda yakın dostlarım ve ailemle birlikte bir karar süreci içerisindeyim. Bağımsız ya da bir siyasi partiden aday olacağımla ilgili henüz karar vermedim. Önümüzdeki günlerde bu konudaki kararımı da paylaşacağım" diye konuştu.

Kiremitçi: "İstifamın arkasında başka nedenler aranmasına gerek yok. Benim bu kararımın nedeni partiye sırt çevirmek değil, halkın yanında olmak ve halkın talebine karşılık vermek içindir. Halkım benim bu yarışa girmemi istiyorsa, bana güveniyorsa ve destek verdiğini söylüyorsa benim üzerime düşen de bu talebe karşılık vermektir. Çatalpınar halkının yanımda olduğunu biliyor ve inanıyorum. Onlar da bana güvendiklerini ifade ediyorlar. Dolayısıyla bu demokrasi yarışında olmam kadar doğal bir şey yok" diyerek sözlerini noktaladı

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde