16 Mayıs 2024

Hakan Ateşli Ebedi yolculuğuna uğurlandı

  • PDF

hakan11-9-2013Geçtiğimiz Cumartesi gecesi sünnet düğününde beyin kanaması geçirdikten sonra 4 gündür Samsun tıp fakültesinde yoğun bakımda olan ve Salı günü beyin ölümü gerçekleşen Fatsa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hakan Ateşli Çarşamba gecesi saat 22.00 sularında hayatını kaybetti.

Hakan Ateşli'nin cenazesi Perşembe gününün ilk dakikalarında Fatsa'ya getirildi. Cenazeyi karşılamak üzere onlarca araç Terme Ulusoy Tesisleri kavşağına kadar gitti. Karşılamada MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt'ta hazır bulundu. Karşıla sırasında Hakan Ateşli'nin babası AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Ateşli'nin kendisine yapılan taziyeleri metanetle karşıladığı gözlendi.
Borsa’ya Siyah Kurdela
Hakan Ateşli’nin cenazesi bugün ilk olarak Fatsa Ticaret Borsası önüne getirildi. Burada Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi kısa bir konuşma yaptı. Başkan Feyzi Hakan Ateşli’nin Borsa’da 22 yıldır onuruyla şerefiyle başı dimdik bir şekilde görev yaptığı Fatsa Ticaret Borsası önündeyiz. Sözün bittiği yerdeyiz. Kardeşimize Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve camiamıza baş sağlığı diliyorum” dedi.
Cenaze nedeniyle Fatsa Ticaret Borsası binasına boydan boya siyah kurdele çekildi. Ayrıca fındık fiyatlarının yazdığı ışıklı sistemlerde de Hakan Ateşli’nin adının yazdığı gözlendi. Borsa muhasebecilerinden Ümit Çığtay merhum mesai arkadaşının tabutuna güller bıraktı.

Daha sonra din görevlisi Adem Kazel’in yaptığı helallik ve duanın ardından cenaze omuzlarda Orta Büyük Camiine götürüldü. Hakan Ateşli burada öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Oluklu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.hkan11-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde