05 Mayıs 2024

Tepealan-Çayırkent Arası Asflatlandı

  • PDF

tepe11-9-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili brifing aldı.

Brifigin ardından Şener, Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın ile Tepealan-Çayırkent arasındaki 8 kilometrelik asfalt yolu yerinde inceledi. Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak tarafından karşılanan Şener, asfalt çalışmasının süreceğini söyledi.

Özel İdare'nin kapatılıyor olmasından dolayı 'Yatmıyor' diyen Şener, "Büyükşehir ile Özel İdaremiz kapanıyor ancak çalışmayı da bırakmıyor. Özel İdare Genel Sekreterliği ile belediyemizin katkısı ile Çayırkent-Tepealan arası iki önemli beldemiz arası tamamen asfaltlandı. 8 kilometrelik bir yol yapıldı. İki belde arası 10 dakikaya indi. Özel İdare şartları ile belediyemize katkı sağlayarak bu yol yapıldı. Belediyelerimizin imkanlarının olmadığı yerlerde Özel İdaremiz yapımını gerçekleştiriyor. Burası grup yoludur. Önemli bir yoldur. Bu yıl sadece Ordu genelinde Özel İdaremiz tarafından 227 kilometre asfalt yol gerçekleşti. Yıl sonuna kadar 100 kilometre daha asfalt yaparak geçtiğimiz yılın 1,5 kat daha fazla asfaltlama yapmış olacak. Mahalle yollarımızın asfalt olmasını diliyorum. Karadenizde en önemli alt yapı sorunumuz yol. Ordumuzda Türkiye'de toplam yol ağına sahip ikinci büyük ilimiz. En çok yol ağına sahip ilk olarak Trabzon, ikinci olarak ise Ordu geliyor. Asfaltlama çalışmaları sürecek. Bizde ödeneklerimiz ile yardımcı olmayı sürdüreceğiz."diye konuştu.

Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’e yol ağının yenilenmesinden dolayı teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde