05 Mayıs 2024

Fatsa Halk Eğitim Müdürü Celal Acar: “Kurslarımızın Ön Kayıtları Devam Etmektedir”

  • PDF

hlk4-9-2013Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal ACAR: “İsteyen herkes kurslarımıza kayıtlarını gönül rahatlığıyla yaptırabilir”dedi.

Gazete olarak ziyarette bulunduğumuz Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü ACAR kurslar hakkında bilgiler vererek: “ Fatsa Halk Eğitim Müdürlüğü olarak tam yıl çalışmaktayız.İsteyen herkes kurslarımız hakkında Halk Eğitim Merkezimize gelip bilgi alabilir, ön kayıt yaptırabilirler. Daha sonra bilgileri alınan vatandaşlarımıza kesin kayıt için mesaj atılır. En az 12 kişi kesin kayıt yaptırdığı takdirde kurslarımız faaliyete geçer. Eğitim – Ögretim yılımız Eylül ayının 15 ‘inde başlar Ağustos’un sonunda biter.Bizde bu süre içerisinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yaparız.”dedi.

2013 – 2014 dönemi için planlama yapıldığını ve açılacak olan kursları belirlediklerini söyleyen ACAR: “ Bu kurslarımız: BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ, HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ, AİLE VE TÜKETİCİ BİRİMLERİ, ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ, KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM, BAHÇECİLİK, BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK, ÇEVRE KORUMA, DENİZCİLİK, GAZETECİLİK, GRAFİK VE FOTOĞRAF, KONAKLAMA VE SEYEHAT, HALKLA İLİŞKİLER, MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI, ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM, PAZARLAMA VE PERAKENDE, SPOR, YABANCI DİLLER, TESİSAT TEKNOLOJİERİ VE İKLİMLENDİRME, ÇALIŞMA HAYATI, HUKUK, YİYECEK-İÇECEK, SANAT VE TASARIM, EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ, OKUMA YAZMA DALLARIN’dadır.

Bu kurslarımıza isteyen herkes kayıtlarını yaptırıp istediği kursa katılabilir. Halk eğitimin web sitesinede girip kurs modülü’nü inceleyerek istediği kursu seçebilir. Bu kurslarımıza en az 12 kişi kayıt yaptırdığı taktirde kurslarımız faaliyete geçer. Bizde vatadaşlarımızın isteği doğrultusunda bu kurslarımıza ögretmen ve yer temininde bulunuruz” söyleminde bulundu.

Kursların herkese açık ve ücretsiz olduğunu belirten Celal ACAR: “ İsteyen herkes bu kurslarımıza ücretsiz olarak katılabilirler. Fakat, Bilgisayar ve İngilizce kurslarımız yönetmelikte belirtildiği üzere; katılım sağlayanların durumu varsa yardım yapmalarını talep eder. Fakat bu demek değildir ki ödeme gücü olamayanlar bu kurslara katılamaz. Tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Engelli ve Yaşlılar İçin Asansör Yaptıracağız

Fatsa Halk Eğitim Merkezinin 5 katlı bir bina. Şuanda engelliler ve yaşlılar için asansör yaptırma projemiz var. En kısa zamanda bu projemizide faliyete geçireceğiz. Böylelikle Halk Eğitim binamızda etkinliği ve hizmeti daha çok artacaktır” dedi.

Kurs saatlerinin vatandaşların isteğine göre şekillendiğini belirten ACAR: “ Hafta sonu veya hafta içi, sabah yada akşam saatleri farketmeksizin; kursiyerle öğretmen arkadaşlar arasında kurs saatleri ayarlanarak, ortaklaşa alınan kararla kurs saatleri belirlenir”dedi.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi olarak amacımız; burada gece gündüz çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Kimse bilgi almaktan çekinmesin. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Bu yılda kurslarımıza olan talebin yüksek olacağına inanıyorum ve güzel bir eğitim dönemi geçirmeyi temenni ediyorum söyleminde bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde