05 Mayıs 2024

CHP aday adayı Mustafa Darçın; “Hedefe en yakın parti CHP’dir”

  • PDF

mst4-9-2013Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan aday adayı Mustafa Darçın, “CHP’de kim aday olursa olsun kendim adaymış gibi çalışacağım.” Dedi.

İlçedeki yerel basın ziyaretleri kapsamında gazetemize de ziyarette bulunan Mustafa Darçın, “Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa’da atılım yapacak, sosyal demokratları bütünleştirecek ve büyüyecek bir altyapıya sahiptir. Yeter ki bu imajı yaratalım, yeter ki hedeflerimizi belirleyelim. Eğer hedef projelerimizi ve yapacağımız hizmetleri halkımızın önüne koyabilirsek, halkımıza yapacağımız hizmetlere inandırabilirsek, CHP olarak seçimleri kazanmama diye bir düşüncemiz olmayacaktır. Siyaset ekip işi. Güçlü bir ekip, çalışan bir parti teşkilatı, aktif bir gençlik, aktif bir kadın kolları hayata geçirdiğimizde umuyorum ki CHP hedeflediği yüksekliğe kavuşacaktır. Çünkü hedefe en yakın parti CHP’dir”

Tarım Bakanlığı personeli olarak uzun yıllar bu kurumda çalışan Mustafa Darçın, 1990’lı yıllarda da Çamaş İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Ilıca Yeşilyurt Mahallesi doğumlu olan Darçın, emekli olarak siyasete atılan ve CHP’den belediye başkanlığına aday adayı olarak Fatsa teşkilatına ilk resmi müracaatı yapan bir siyasetçi.

Yüksek Ziraat Mühendisi olan Mustafa Darçın kamu görevi yaptığı yıllarda ciddi projeler üreten birisi olarak tanınmakta.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde