05 Mayıs 2024

Onur Usta Yeni İşyerinde Hizmetinizde

  • PDF

onur4-9-2013Yıllardan beri restorant sektöründe boy gösreten Onur Usta ; yeni işyeriyle müşterilerine daha geniş hizmetler sunmaya başladı.

M.K.Paşa Mahallesi Eski telekom binası yanına yeni iş yerini açan Onur Usta; ne yersen ye yanında salata ve bir içecek bedava kampanyasıyla vatandaşlara kaliteli ve uygun hizmet sunmayı hedefliyor.

Uzun yıllar bu sektörde bulunduğunu ve bu sektörü çok iyi bildiğini belirten Onur Usta: “ Amacımız müşterilerimize kaliteli ve güleryüzlü hizmet sunabilmektir. Bunun için güzel bir mekan yaptığımızı düşünüyoruz. Bunu en iyi şekilde müşterimize yansıtma amacındayız. Bizim ilk amacımız müşterinin damak zevkine hitap etmek ve kaliteli ürünleri vatandaşlarımıza sunabilmektir. Müşterilerimiz bizi takip ediyor ve bize güveniyorlar. Bizde müşterilerimizin güvenini kırmamak ve daha iyi hizmet verebilmek için yeni işyerimize herkesi davet ediyoruz”dedi.

Konuşmasına devam eden Onur Usta: “Ayrıca her porsiyon yemekte salata ve içecek ikramımızdır. 10 lahmacun, 4 pide gibi kalabalık siparişlerde litre kola ücretsizdir. Herkesi restorantımıza bekliyoruz” diye konuştu.onr4-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde