05 Mayıs 2024

Hakan SUKAS : “ İnsalar Kıyafet Alırken Fiyatından Önce Ürünün Kalitesine Dikkat Etmelidir”

  • PDF

sr4-9-2013İlçemiz Sarar Giyim sahibi Hakan Sukas; gazetemize, giyim sektörü üzerine önem arz eden açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlarımızın giyeceği kıyafetin kalitesinden önce fiyatına önem gösterdiğini belirten Hakan Sukas: “ Kıyafet almaya gelen vatandaşlarımızın alacağı ürünün kumaş kalitesine bakmazsızın; fiyatına ve üstünde ki duruşuna dikkat ediyor. Bu süreçte önemli olan fiyattan önce giyilen ürünün kumaş kalitesidir. İnsanlarımız artık aldıkları ürünün pamukmu olduğu naylonmu olduğu konusuna özen göstermiyor. Bu durumda sağlık açısından tehtit oluşturuyor. Önemli olan kumaşın kalitesi ve pamuk oranıdır. Vatandaşlarımız pamuk oranı yüksek ürünleri tercih etmelidir. Sağlık açısından en önemli olan şey budur. Çoğu insanımız maddiyatı ön planda tutuğu için bu durumu göz ardı ediyor. Ben gelen tüm müşterilerimizi ilk olarak ürünlerimizin içerdiği pamuk oranı ve ürünün kalitesi hakkında bilgilendiriyorum. Bizim işletme olarak ilk görevimiz kumaşlarımızın içeriği hakkında bilgi vermektir. Sarar olarak bu konuda en çok dikkat ettiğimiz ürünlerimizin kumaş kalitesidir”dedi.

Piyasaya ayak uydurmak amacıyla daha makul fiyat politikası izlendiğini söyleyen Hakan Sukas: “ Sarar; ürünlerinin kalitesinden hiçbir taviz vermemiştir fakat fiyatlar şuanda insanların psikolojisinde olan Sarar algısı gibi de değildir. Fiyatlarımız piyasaya ayak uydurmak amacıyla daha esnetilmiştir. Şunuda belirtmek istiyorum; Sarar denilince akla sadece takım elbise geliyordu. Şuanda Sarar o imajıda yıktı ve takım elbisenin yanı sıra günlük giyilebilecek renkli pantolan, tshirt, kaban ve ayakkabı gibi spor ürünlere yöneldi.

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum; herkes sağlığı açısından giydiği kıyafetin kumaş kalitesine dikkat etmeli ve pamuk oranı yüksek ürünler giymeyi tercih etmelidir” dedi.sar4-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde