05 Mayıs 2024

Gölköy’e 1000 Kişi İstihdamlı Fabrika Yapılıyor

  • PDF

glky4-9-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Gölköy'de yapımı süren 1000 kişinin istihdam edileceği Tekstil fabrika inşaatını inceledi. Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Şener'e projeyi anlattı.

Belediye tarafından yapılacak tekstil fabrikasının 1000 kişiye iş imkanı sağlayacağını söyleyen Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, "İlçemize yatırım gelmesi için elimizi taşın altına koyduk. Belediyemiz tarafından tekstil fabrikasını kazandırarak istihdam sağlayacağız. 1000 kişinin çalışacağı bir fabrika olacak. Çevre ilçelerden de insanımızı iş sahibi yapacağız. Bölgemize bu fabrika büyük katkı sağlayacak. Aybastı, Mesudiye, Gürgentepe ve diğer ilçelerimizden de istihdam sağlayacağı için işsizliği de önleyecektir. "dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise Ordu'da işsizliği bitirmek ve yatırımcıyı çekmek için çalışma yaptıklarını belirterek şunları söyledi; "Havaalanı, Karadeniz-Akdeniz yolu ile ulaşım ağını genişleterek yatırımcıya büyük rahatlık sağlıyoruz. Ayrıca Teşvik yasası süresini uzatarak yatırımcının Ordu'ya yapacağı yatırımlarda kolaylıkların devam etmesini sağladık. Gölköy belediyemizin öncülüğünde 1000 kişinin istihdam edileceği böyle bir fabrika, çevre ilçelere de büyük avantaj sağlayacaktır. Bu bölgede işsizliği bitirecek bir projedir. Biz yatırımcının gelmesi için kolaylıklar sağlarken belediyemizin de bunu değerlendirmesi AK Parti'nin milletine hizmet eden bir parti olduğunu açıkça göstermektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "diye konuştu.

İş makinesi de kullanan Şener, inşaat alanında çalışan işçiler ile de sohbet etti.glk4-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde