05 Mayıs 2024

Asfalt Çalışmaları Sırasında İçi Kumla Dolan Mazgallar Temizleniyor Mu ?

  • PDF

mazgal28-8-2013Fatsa Belediyesi gece gündüz demeden hummalı bir şekilde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Şehir içine asfalt yapımı kimi insanlar tarafından eleştirilirken kimileri tarafından da taktir topluyor.

Asfalt yapımının devam etmesiyle birlikte akla gelen soru acaba bu çalışmalar yapılırken ne kadar özenli ve dikkatli çalışılıyor ?

Asfalt çalışmaları sırasında yol kenarlarında bulunan ızgara ve mazgallar kumla doluyor ve yağan yağmur sonrası tıkanma riskiyle karşı karşıya kalarak taşkın ve sellere sebebiyet vermesi riskini doğuruyor. Hal böyle oluncada mazgalların temizlenip temizlenmediği sorusu ortaya çıkıyor.

İçi Kumla Dolan Mazgalları Temizliyoruz

Asfalt yapımı sırasında çalışan belediye işçileri bu konuya hassasiyet gösterdiklerini belirterek; “Mazgal ve su giderlerini çalışmalar sırasında ister istemez doluyor. Fakat biz asfalt çalışmaları sırasında içi kum ve pislikle dolan mazgalları teker teker açarak titizlikle temizliyor, kumu ve pisliği içerisinden çıkartıyoruz. Çalışmalar esnasında ekip olarak dikkatli hareket edip; çevreye zarar vermemeye çalışıyoruz. Yola asfalt dökülüp çalışmalar bittikten sonra gider borularını ve mazgalları vidanjör ile teker teker özenle temizliyoruz”dediler.mzgal28-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde