05 Mayıs 2024

Yeni Emniyet müdürü İbrahim CİBELİK göreve başladı

  • PDF

karakol28-8-2013Fatsa Yeni Haber Gazetesi olarak ziyarette bulunduğumuz Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik: “ Bundan sonra ki süreçte Fatsa’nın huzurlu olması için ekip olarak çalışacağız. Kapılarımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. İstedikleri zaman bizleri ziyarette bulunup sıkıntılarını dile getirebilirler” dedi.

Bu bölgeye yabancı olmadığını belirten İbrahim Cibelik: “ 1996 yılında Polis Akademisinden mezun oldum. İlk görev yerim Ordu/Merkez’di ve 4 yıl boyunca burada görev yaptım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Kendim aslen Samsun’luyum. Bu bölgeye yabancı değilim. Ordu’daki görevimi tamamladıktan sonra tayinim Ankaraya çıktı ve 9 yıl boyunca Ankarada görev yaptım. Şark görevimi ise Yozgat/Yerköyde gerçekleştirdim ve şimdi tekrar’dan Orduya geldim. Bundan sonra ki süreçte Fatsa’daki vatandaşlarımızın huzur ve rahatını sağlamak için Polis Teşkilatı olarak var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Sahil yolunda ki park yasağını dikkatle takip edeceğini belirten Cibelik: “ Sahil yolunda ki park yasağının devamını sağlayacağız. Ayrıca hız limiti uygulamamız da devam edecektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde