05 Mayıs 2024

Ali Çakmak : “Dolar Ve Altın Fiyatlarında Ki Yükseliş Devam Edebilir”

  • PDF

ali28-8-2013Çakmaklar Kuyumcu sahibi Ali ÇAKMAK; altın ve döviz fiyatlarında ki yükselişin Eylül ayında da devam edebileceğini söylerek yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti”

Dolar ve altın fiyatlarının zaman zaman ters orantıda zaman zaman birlikte yükseldiğini belirten ÇAKMAK: “ İçinde bulunduğumuz durumda dolar ve altın fiyatları arasında doğru orantıda bir yükseliş mevcut. Benim şahsi görüşüm olarak; Ortadoğuda ki gerginlik ve huzrsuzluktan dolayı altın ve dolar fiyatlarında yükseliş meydana geliyor. Ortadoğuda ki gerginliğin Türkiye’ye de sıçrayacağından endişe eden yabancı yatırımcı parasını ülke içinde tutmuyor. Buda döviz fiyatlarının yükselmesine neden oluyor” dedi.

Dolar ve altın fiyatlarında ki yükselişin devam edeceğini belirten ÇAKMAK: “Ben ekonomist ve uzman değilim fakat aldığımız duyumlara göre eylül ayında daha fazla ekonomik sıkıntılar olacağı ve dolar ve altının fiyatının dahada yükseleceği söyleniyor. Bu süreçte yatırım yapan vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde