05 Mayıs 2024

Çatalpınar’da Mezbahane Rezaleti

  • PDF

mezba28-8-2013Çatalpınar Sanayi sitesi içerisinde bulunan belediyeye ait mezbahada kesilen hayvan atıkları ırmağa atılarak büyük bir çevre felaketine sebep oluyor. Hiç bir yetkilinin umursamadığı bu rezalet daha ne kadar süreceğide belirsiz. Sanayi esnafı mezbahadan yayılan koku yüzünden sanayi içerisindeki çay evi ve lokantada oturamadıklarını dile getirerek, Lokantanın bu kokular yüzünden kapandığını iddia etti.

Irmak yatağına atılan hayvan atıkları yüzünden sanayi içerisindeki ağır koku ve sinekler hastalık saçıyor, Mezbaha çevresinde kemik parçası bekleyen sokak köpekleri’de Çoğu esnafın korkulu rüyası halinde gelirken bulaşıcı hastalıklardan’ da çekinen esnaf yetkililere seslenerek biran önce, bu çevre rezaletinin ortadan kaldırılmasını istiyor.

Sanayi içerisindeki ağır kokunun bir diğer sebebi ise çöp konteynerlerinin yetersiz olması, 1 adet çöp konteyneri bulunan sanayi sitesinde çöplerde sanayi arkasındaki alana dökülerek çevre kirliliğine sebep olması , Esnaf çöplerini mecburen buraya dökmek zorunda olduğunu çöp konteynerlerinin yetersiz olduğunu dile getiriyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde