05 Mayıs 2024

ORSİAD Çekmeköylü Yöneticileri Fatsa’da Ağırladı

  • PDF

cekme21-8-2013İstanbul Ordulular Derneği Sanayici ve İş Adamaları Derneği Başkanı Zeki Bakır Fatsalı Muhasebeci mali Müşavir Recai Şahin ille birlikte Karadeniz gezisine gelen İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve beraberindeki yöneticileri konuk etti.
İstanbul’daki yöneticilerle Fatsalıların buluşması Fatsa Belediyesi çamlık Tesislerinde gerçekleşti. Bu toplantıya İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Abli, Çekmeköy İş Adamaları Derneği Başkanı Abdullah Gelgeç, İstanbul Ordulular Derneği Sanayici ve İş Adamaları Derneği Başkanı Zeki Bakır ve yöneticiler, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi, FATSA Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Ceceloğlu, Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez, Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve çok sayıda yönetici katıldı.

“Ordulular İle İçiçeyiz”
İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy ilçesinin Orduluların yoğun olduğu bir yer olduğunu belirterek, “ben Rizeliyim, buraya geçen sene de gelmiştik. Belediye başkanımızın davetlisi olarak geldik. Çekmeköy Ordu nüfusunun yoğun olduğu bir ilçemiz. Tabi oradaki hemşerilerimiz şu anda yaz münasebetiyle Ordu’dalar. Biz de onlarla sohbet etmek için bu gün buradayız. Dostlardan da Allah razı olsun, sağ olsunlar bizi karşıladılar ağırladılar. Burada bizi karşılayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Ordu Karadeniz’in İncisi”
Muhabirimizin Çekmeköy ile Ordu’yu kıyaslar mısınız şeklindeki soruyu da cevaplandıran Başkan Poyraz, “Kıyaslama olarak değil de, İstanbul apayrı bir şehir, dünya çapında bir şehir. Ordu Karadeniz ilçelerinde Fatsa olsun, Ünye olsun sahil yönünden Karadeniz’in bir incisi. İnşallah bu yöreyi yönetenler bugüne kadar sahip çıktıkları gibi bundan sonrada sahip çıkarlar. Çünkü buradan bütün geçenlerin bu güzellikleri görmesi için buraya sahip çıkmamız lazım. Ben sahip çıkan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Karadeniz’de Otel Sayısının Artması Turizmi Artırır”
Karadeniz bölgesindeki turizm hareketliliğine de değinen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bana göre Karadeniz turizm artışını zaten şu an yüzde yüz yaşıyor daha da iyi yaşayacak. Çünkü her geçen gün otel sayısı artıyor. Zaten en önemlisi de otel ve turizm tesislerinin olmasıdır. Mesela Rize Arap turizminin çok fazla geldiği bir bölge oldu, zeminler hazırlandıktan sonra yurt dışından bile turizm hareketi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Ordu’nun Güzelliklerini Görmeye Geldik”
AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ise Ordu’lu hemşireli ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ben öncelikle teşekkür ediyorum. Burada biz hemşerilerimizle beraberiz. Geçen yılda Perşembe yaylasındaydık. Bu yılda aynı şekilde Perşembe yaylasında hemşerilerimizle birlikte oluyoruz. Güzel bir organizasyon belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. En azından Ordu’nun güzelliklerini İstanbul’da Çekmeköy’de yaşayan Ordulu hemşerilerimizi burada olmak ayrı bir güzellik” dedi.cekmek21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde