25 Nisan 2024

BAŞKAN GÜLER ÖZEL ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

  • PDF

Çeşitli organizasyonlar ile vatandaşların ağırlandığı Ordu Kültür Otağı’nın bu seferki konukları özel öğrenciler ve öğretmenleri oldu. Programa katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de çocukların bu mutlu gününe eşlik etti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Otağı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ordulu vatandaşların dinlenme ve keyifli vakit geçirmesi adına yeni bir mekan olan Kültür Otağı’nın bu seferki misafirleri Adil Karlibel Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri oldu.

Düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının da hazır bulunduğu organizasyonda özel öğrenciler ve öğretmenler verilen konser ile gönüllerince eğlendi. Program sonunda öğrenciler ile birlikte pasta kesen Başkan Güler, davetlilerin sevincine ortak oldu.

“TÜM İMKÂNLARIMIZ SİZİN İÇİN”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkânları ile onlar için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Güler konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Hepinize bu güzel birliktelik için teşekkür ediyorum. Bu organizasyon bizim içinde bir fırsat oldu. Engel hepimizin meselesi. Bir dakika sonra ne olacağımız belli değil, hepimiz birer engelli adayıyız. Bu hayatın bir gerçeği. Siz öğretmenlerimiz bu işin uzmanlarısınız. Sizlere bu geleceğimizi emanet ediyoruz. Biz de sizler çalışıyoruz. Kültür Otağı’na sizleri her zaman bekliyoruz. Kapıları hep sizlere açık. Büyükşehir Belediyesinin bütün imkanları sizin için, zaten siz varsınız diye biz buradayız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde