20 Nisan 2024

“ÖZEL SANAYİ SİTESİNDE TOPLAMDA 99 YENİ İŞ YERİNİ ESNAFLARIMIZA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Özel Sanayi Sitesi Kooperatifinde esnaflarla bir araya gelerek yeni yapılan 34 yeni iş yerinin anahtarını sahiplerine teslim etti.
 
 Başkan Kibar sanayiye yeni yapılan bloklarla birlikte sanayinin sadece Fatsa’ya değil çevre ilçelere hizmet eden bölgeye değer katan bir konuma geleceğini söyledi.
 
Özel Sanayi sitesinde ikinci etap olan 38 yeni iş yerinin yapımına başlandığı ve yıl sonuna bitirileceği üçüncü etapta ise 27 yeni iş yeri için ihale hazırlığının yapıldığı bildirildi. Fatsa Belediyesi Özel Sanayi Sitesinde toplamda 99 yeni iş yerini esnaflara kazandırmış olacak.
 
“ALT YAPIDAN ÜST YAPIYA ÇOK MALİYETLİ YATIRIMLAR YAPILDI”
 
İş yeri anahtar teslim programında Kooperatif Başkanı Adem Çıtlak’ın teşekkür konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar son 4 yılda Özel Sanayi Sitesi’ne Fatsa Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde alt yapısından üst yapısına çok maliyetli yatırım yapıldığını belirterek, “İş yerlerinin satışı için öncelik sanayimizdeki esnaf kardeşlerimizin diyerek yola çıkmıştık, bu süreçte buradan şehir içindeki farklı esnafların dükkan alacağı söylentileri vardı. Ben bunun olamayacağını söylemiştim ve geldiğimiz noktada öyle olduğunu herkes gördü. Yeni iş yerlerimizin anahtarlarını bir şölen havasında teslim edebilirdik ama bizim derdimiz şov değil, esnaflarımızı iş yeri sahibi yapmak.” dedi.
 
“ÖZEL SANAYİ SİTEMİZ BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK”
 
yeni yapılan ve yapımı devam eden iş yerlerlerinin Özel Sanayi Sitesi’ne değer katacağını ifade ederek, “Dün Özel Sanayi Sitemize Küçük Sanayi Sitesi denirdi, bugün ise yeni yapılan bloklarla beraber Özel Sanayi Sitemiz hak ettiği pastadan payını alacaktır. Özel Sanayi Sitemiz sadece Fatsa’ya değil Çamaş, Çatalpınar, Aybastı, Kabataş, Kumru, Korgan gibi ilçelere de hizmet eden bölgeye değer katacak bir sanayi olacaktır.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde