18 Nisan 2024

FATSA-DA ÇÖP KONTEYNERLARI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeye daha estetik bir görünüm kazandırmak için çöp konteynerlarına suni çim çit giydirme çalışması yapıyor.
 Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çöp konteynerlarına, özel tasarımlı giydirme kutular yapılarak kente daha estetik bir görünüm kazandırılıyor. İlçeye her yönü ile estetik bir görünüm kazandırmak için çalışmalar yürüten Fatsa Belediyesi, kendi imkânları ile imal ettiği suni çim dekorasyonlu giydirmeler ile kent merkezinde bulunan galvaniz konteynerları suni çim ile kaplıyor.
 
SUNİ ÇİM ÇİT KONTEYNER SAYISINI ARTIRACAĞIZ
 
İlçemizde bulunan çöp konteynerlerinin estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Kent merkezinde bulunan çöp konteynerlerine suni çim giydirme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha temiz ve estetik görünümlü bir şehirde yaşama imkânı sunmak için bu tür çalışmalar yürütüyoruz. Çöp konteynerlarının suni çim giydirilmesiyle sokak, cadde ve meydanlarımız daha güzel ve estetik görünüme kavuşuyor. Yaptığımız bu çalışma ile vatandaşlarımızdan çok güzel dönüşler aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda suni çim ile giydirilmiş konteynırların sayısını artıracağız.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde