25 Nisan 2024

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN FATSA’YA ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa Çevre Yolunun Yatırım Programına alınmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiyle bizzat duymaktan fazlasıyla mutluk duyduklarını ifade etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği mitingde Fatsa Çevre Yolunun Yatırım Programına alındığını açıklaması başta Fatsa olmak üzere tüm Ordu ve Karadeniz genelinde büyük bir sevinçle karşılandı.
 
“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
 
Konuyla ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bugün bir açıklama yaptı. Uzun zamandır Fatsa’nın en önemli problemlerinden bir tanesinin Fatsa Çevre Yolu olduğunu belirterek, “Çevre Yolu müjdesini Cumhurbaşkanımız dünkü Ordu mitinginde verdi. Daha önce yatırım programına alınan ve etüt çalışmaları tamamlanan Fatsa Çevre Yolunun bu yıl yatırımda ihale edileceğinin müjdesini vermesiyle birlikte özellikle şehrin yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin en önemli gündemi olan bu konu gündemimizden inşallah çıkarmış olacağız. Ama sürecin sıkı bir şekilde takip edilmesi ve hızlandırılması lazım.
 
Bu bağlamda da elimizden ne geliyorsa süreç takibi noktasında da sağlamış olacağız.” Dedi.
 
“TOPLAM 23 KİLOMETRE OLAN ÇEVRE YOLUNUN MALİYETİ 20 MİLYAR TL’Yİ BULACAK”
 
 Daha önce Karadeniz sahil yolunu kullanan her bir vatandaşın özellikle Ünye'de trafik konusunda yaşamış olduğu sıkıntılar olduğuna dikkat çeken ve Ünye Çevre yolunun ve sonrasında Ordu Çevre Yolunun tamamlanmasıyla birlikte gözlerin Fatsa’ya çevrildiğini ifade eden Başkan Kibar, “Toplamda 23 kilometre güzergahtan geçecek olan ve 11.5 kilometresi tünel, 8 kilometresi ise viyadük olacak olan ve toplam maliyetinin belki 20 milyar TL'yi bulacak olan Fatsa Çevre Yolu’nun ihalesinin yapılacak olması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Ben öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza Fatsa’mızın en önemli kronik problemlerinden bir tanesi olan Fatsa Çevre Yolunun müjdesini vermesiyle tüm Fatsalı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi, şükranlarımı iletmek istiyorum.
 
İnşallah Rabbim ömür verirse Fatsa Çevre Yolumuzun açılışını yaptığımız günleri de görürüz. Tüm Fatsa hemşehrilerimize, Ordulu ve Karadenizli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde