24 Nisan 2024

BÜYÜKŞEHİR GÖLKÖY’ÜN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

  • PDF

GÖLKÖY’E ALT VE ÜSTYAPI YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Ordu’nun daha yaşanılabilir bir şehir olması adına Türkiye’ye örnek olan projeleri bir bir hayata geçirerek vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, son 4 yılda Gölköy ilçesinde vatandaşları rahatlatan çok sayıda projeyi hayata geçirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan çalışmalarla yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerin alt ve üst yapı sorunlarına neşter vuran OSKİ ekipleri, vatandaşlara sağlıklı su iletimi sağlamakla da kalmıyor uzun ömürlü çalışmalarla ilçelerin geleceğini de garanti altına alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra çalışmalarına hız veren OSKİ, özellikle kırsal mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Başkan Güler’in göreve gelmesinden sonra 19 ilçede içme suyu sıkıntısı yaşayan mahalle sayısını 60’a kadar düşüren OSKİ, bu sayının daha da aşağıya indirilmesi için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

GÖLKÖY’E TARİHİN EN BÜYÜK İÇME SUYU HATTI YAPILDI

Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ marifeti ile 4 yıllık süre içerisinde Gölköy ilçesinde 43 bin 100 metre içme suyu çalışması ile tarihinin en büyük içme suyu çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışma haricinde Gölköy ilçesinde alt ve üstyapı çalışmaları haricinde 8 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 4 adet içme suyu deposu, 2 adet su alma yapısı, 5 adet gölet ve 2 adet sondaj çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

4 YILDA 5 ADET GÖLET HİZMETE SUNULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, küresel ısınmaya bağlı oluşabilecek kuraklık tehlikesine karşı ilçelerde başlatılan çalışmalar kapsamında Gölköy ilçesinde son 4 yılda 5 adet gölet çalışmasını hayata geçirdi. Özellikle yaz aylarında susuzluğa karşı çözüm olacak olan göletler yapılan denemelerin ardından hizmete alındı.

GENEL MÜDÜR US: “YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, her ilçeye ayrı önem verdiklerini söyledi. Geride kalan 4 yıllık süre içerisinde Gölköy ilçesinde önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Murat Us, yapılan ve planlanan projelerle ilçenin yarınlarının garanti altına alınacağını vurguladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra 19 ilçemizde yatırım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte OSKİ olarak ilçelerimizi geleceğe hazırlarken yılların sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Son 4 yılda Gölköy ilçemizde OSKİ olarak 43 bin 100 metre içme suyu, 8 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 4 adet içme suyu

deposu, 2 adet su alma yapısı, 5 adet gölet ve 2 adet sondaj çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunduk. Bu çalışmalarımız haricinde yeni projelerimiz ve devam eden çalışmalarımız var. Bunların tamamlanması ile ilçemizin önemli ölçüde problemini çözüme kavuşturmuş olacağız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde