16 Nisan 2024

DAVET’E 10 BİN KİŞİ İCABET ETTİ

  • PDF

DAVET GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ ORDU’NUN İNOVASYON MERKEZİ OLDU

Ordu’nun kabuğunu kırması için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in vatandaşlara yaptığı çağrının bir ifadesi olan ve “Deneyim, Araştırma, Verimlilik, Eğitim ve Ticaret” kelimelerinden yola çıkarak hayata geçirilerek baş harfleriyle de adı konulan DAVET Girişimcilik Merkezi Ordu’da ciddi karşılık buldu.

2022 Şubat ayından itibaren 19 ofisini girişimcilere tahsis ederek Ordu’nun inovasyon merkezi olan, iş kurmak ve kendini geliştirmek isteyen tüm girişimcilere kapılarını aralayan DAVET Girişimcilik Merkezinden bugüne kadar 10 binin üzerinde kişi faydalandı.

156 EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Şubat 2022 tarihinden itibaren etkin olarak hizmet veren, yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşerek ilimize ve ülkemize katma değer sağlaması amacıyla kurulan Davet Merkezi’nde bugüne kadar 156 eğitim / seminer programı düzenlendi.

10 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİYİ AĞIRLADI

Fikirlerin iş modeli haline gelmesini sağlayan DAVET Girişimcilik Merkezi imkanlarından bugüne kadar 10 binin üzerinde kişi faydalandı.

Kapılarını vakıflara, STK’lara, eğitimcilere, iş insanlarına, konuşmacılara, öğrencilere, girişimci ve girişimci adaylarına açan merkezde girişimcilere eğitim ve seminerler, ofis imkânı, birebir danışmanlık gibi hizmetler tamamen ücretsiz sunuluyor.

KAPISI HERKESE AÇIK

Ordu’nun girişimcilik kültürünü geliştirmek adına hiçbir masraf edilmeden kapılarını herkese açık tutan DAVET Girişimcilik Merkezinden yararlanmak isteyen girişimciler Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir mail adresine isim, soy isim, telefon numarası ve ne yapmak istediğini belirtilen kısa bir yazı ile başvurabiliyorlar. Değerlendirmeye alınan başvurulara dönüş yapılarak herkese buradan yararlanma fırsatı sunuluyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde