20 Nisan 2024

“BÖLGE HALKI İSA YÜKSEL’İ BAĞRINA BASTI”

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Yüksel seçim startını verdiği andan itibaren başta Fatsa olmak üzere çevre ilçelerde sıkılmadık el bırakmıyor.   İsa Yüksel’in Milletvekili olmasını çok isteyen bölge halkı ise her gördüğü yerde kendisini bağırlarına basıyor.  Milletvekili adayı İsa Yüksel Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de Ordu’dan Milletvekili adayı olmasının bölge halkı adına çok büyük bir şans olduğunu söyledi. 
 
“SEÇİM SONRASI HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”
 
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Yüksel 4 yıllık ilçe başkanlığı döneminde hep birleştirici dili kullandığını belirterek, hep samimiyetten yana olduklarını ve aynı çizgide devam edeceklerini ifade etti. Hep insan odaklı çalıştıklarını belirten AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İsa Yüksel, “Görev sürevimiz boyunca siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkese yardımcı olmaya çalıştık. Birlik ve beraberliğe çok önem verdik ve bunu hep muhafaza etmeye çalıştık. 
 
Belediye Başkanımızla olan uyumdan bu şehre bir çok hizmet kazandırdık. Bizi bu noktaya taşıyan durumun da birlik beraberlik olduğunu düşünüyorum. Bunun bölgemize, Fatsa'mıza Ordu’muza çok daha kazandıracağı şeyler olduğunu düşünüyorum.” dedi. 
“SAYIN BAKANIMIZ İLİMİZ İÇİN BİR ŞANS”
 
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında bahsettiği  Fatsa Çevre Yolu müjdesinin de çok sevindirici bir haber olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı İsa Yüksel, “Sayın Bakanımız Fatsa’mız için yine Tarım Lisesi sözü verdi. Tarımla uğraşan bir bölge olarak bu sözü de çok önemsiyoruz. Hükümetimiz bu zamana kadar ne söz verdiyse hepsini yerini getirdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başarılı çalışmalar yürüteceğimize yürekten inanıyorum.” inanıyorum.” diye konuştu. 
 
“ANKARA MERKEZLİ DEĞİL HEP ORDU’DA OLACAĞIM”
 
 14 Mayıs sonrası hedeflerinden de söz eden Yüksel, “Allah nasip ederse Milletvekili olup Ankara'ya gidersem tam zamanlı Ankara'da yaşamayı düşünmüyorum. Fatsa'dan bölgeden kopmayarak insanların içinde halkımızla bir arada olarak Milletvekilliği yapacağımın sözünü bugünden veriyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde