18 Nisan 2024

“EVKAF’TA 35 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ SPOR KOMPLEKSİ KURULUYOR”

  • PDF

“FATSA’DA GENÇLERİ KUŞATAN SPOR YATIRIMLARI GÜÇLÜ BİR GELECEK İNŞA EDİYORUZ”

Fatsa Belediyesi, geleceğe sahip çıkma adına gençlere önemli yatırımlar yapıyor.

 
Gençlik ve spor yatırımlarıyla “Spor Kenti” olma yolunda Fatsa’nın hızla ilerlediğini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Evkaf mahallesindeki 35 dönümlük alan içerisinde bir adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha, bir adet okçuluk kampı, iki adet tenis kortu, ve basketbol sahasından oluşan çok kapsamlı yeni spor kompleksinin Temmuz ayı sonu itibariyle tamamlanacağını söyledi. 
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Coci ile birlikte Evkaf mahallesindeki yeni spor kompleksi alanında incelemelerde bulundu.  
 
Gençleri sportif faaliyetlerle buluşturmak amacıyla çalışmaların hızla sürdüğünü ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,   Spor yatırımları kapsamında Nisan ayı sonuna kadar 6 tane halı sahanın hizmete açılacağını söyledi. 
 
FATSA’NIN DÖRT BİR TARAFINDA SPOR YATIRIMLARI HIZLA YÜKSELİYOR.
 
Fatsa’nın dört bir tarafında spor yatırımlarının inşasının devam ettiğini kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Gençlerle sık sık bir araya geldiğimizde gençlerimiz Fatsa'daki spor alanın yetersizliğinden bizlere sitemde bulunuyorlardı. Bizde, bu bağlamda kolları sıvadık. Sahaya indik. Şehrimizin dört bir tarafında aralıksız bir şekilde spor yatırımlarımız devam ediyor. Nisan ayı sonuna kadar 6 tane halı sahamız gençlerimizin, vatandaşlarımızın hizmetine girmiş olacak. Yine Evkaf mahallesindeki yeni spor alanımızda çok kapsamlı bir spor kompleksi kuruyoruz. 35 dönümlük alan içerisinde bir tane 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha, bir tane okçuluk kampı, iki tane tenis kortu ve basketbol sahası olacak. Temmuz ayı sonu itibaren bu alandaki spor kompleksimiz tamamlanmış olacak.” dedi.
 
“FATSA’MIZ GENÇLİK VE SPOR  ŞEHRİ OLARAK HER BRANŞTA BAŞARILARIYLA ANILAN BİR ŞEHİR OLACAK”
 
Sporla geleceğe güçlü adım attıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Gençlerimizi önemsiyoruz. Genç bir nüfusa sahip olan şehrimizde yeni nesillerimizi spora yaptığımız yatırımlarla kazanıyoruz.  Fatsa’da gençleri kuşatan spor yatırımları ile güçlü bir gelecek inşa ediyoruz. Modern spor tesisleri inşa ederek, gençlerimize spor yapacakları alanlar kazandırıyoruz. Yunus Emre Köprüsündeki Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarımız hızla ilerlemektedir. Şehrimizin farklı bölgelerine uygulamış olduğumuz, tenis kortlarımız, basketbol sahalarımız vardı. Bunlar,  Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanmış olacak. Çok kısa süre içerisinde Fatsa’mız sporcu gençliği ile her branşta başarılarıyla anılan bir şehir olacak. 
 
Bu bağlamda, ben bu gençlik yatırımlarının, bu spor yatırımlarının gençlerimiz başta olmak üzere tüm Fatsa hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her bir yatırımda büyük bir destek sahibi olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza  teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde