25 Nisan 2024

BÜYÜKŞEHİR’DEN AYBASTI’YA 4 YILDA TARİHİ YATIRIM

  • PDF
BÜYÜKŞEHİR’DEN AYBASTI’YA 4 YILDA TARİHİ YATIRIM
 
Ordu’nun her noktasında temiz ve planlı büyüyen bir kent için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve kesintisiz içme suyunun sağlanmasına yönelik şebeke hatları ve entegre su projeleriyle önemli adımlar atıyor. Son 4 yılda çok sayıda altyapı çalışmasını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi birçok projenin de kısa süre içinde bitirilebilmesi için yoğun mesai yapıyor.
 
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede yatırım hızını artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bu kapsamda Aybastı ilçesinde aradan geçen 4 yıllık süre içinde evladiyelik yatırımlara imza atarak vatandaşlardan tam not aldı.
 
AYBASTI’YA 6 GÖLET YAPILDI
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekipleri tarafından son 4 yılda Aybastı ilçesine 60 bin 682 metre içme suyu, 9 bin 826 metre kanalizasyon, 3 adet içme suyu deposu, 4 adet su alma yapısı, 6 adet gölet ve 1 adet sondaj çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
“AYBASTI İLÇESİNE YATIRIMLAR SÜRECEK”
 
İlçelerde yatırım çalışmalarına hız verdiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, “19 ilçede mesai gözetmeksizin ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde her ilçemizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onları rahatlatacak çalışmalara imza atıyoruz” dedi.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekipleri tarafından ilçelerimizde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde Aybastı ilçemizde önemli su ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayarak faaliyete geçirdik. Şu ana kadar ilçemize, 60 bin 682 metre içme suyu, 9 bin 826 metre kanalizasyon, 3 adet içme suyu deposu, 4 adet su alma yapısı, 6 adet gölet ve 1 adet sondaj çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduk. 
Bu çalışmalarımız haricinde Aybastı ilçemize yine içme suyu hattı, kanalizasyon, su alma yapıları ve daha birçok yatırım ve proje çalışmalarımız var. Bu projelerimizi de kısa sürede tamamlayarak ilçemizin içme suyu sorunu başta olmak üzere diğer problemlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde