16 Nisan 2024

FATSA BELEDiYESi 2022 YILI FAALiYET RAPORU OY BiRLiĞi iLE KABÜL EDiLDi

  • PDF
Fatsa Belediyesinin 2022 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını kapsayan mali idare faaliyet raporu belediye meclisince oy birliği ile kabul edildi.
Fatsa Belediyesi Meclisinin 2023 yılı Nisan ayı 2’inci birleşimine yönelik olağan meclis toplantısı, belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplam 6 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Faaliyet Raporu görüşmelerinde, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, meclis başkanlığını Bünyamin Davu’ya devretti. Meclis Başkan Vekili Bünyamin Davu, 2022 mali yıl idare faaliyet raporunu, meclis üyelerinin bilgilerine sundu.
 
Yapılan değerlendirme ve görüşmeler sonrası, Fatsa Belediyesi 2022 mali yıl idare faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.
 
2022 yılı mali idari faaliyet raporunun oy birliği ile mecliste kabülünün ardından Meclis Başkan Vekili Bünyamin Davu’dan görevi devralan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa Belediyesi 2022 Mali İdari Faaliyet Raporu’nun Meclisimizde oy birliği kabulü bizlere ve belediyemize olan güvenin sembolüdür. Meclisimizi birlik, beraberlik ve istişare içerisinde yönetiyoruz. Faaliyet raporunun oy birliği ile kabül edilmesinden ötürü tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde