24 Nisan 2024

BÜYÜKŞEHİR’DEN AKKUŞ’A ÖMÜRLÜK YATIRIM

  • PDF

OSKİ İLÇELERDE YATIRIMA DEVAM EDİYOR

Ordu’nun 19 ilçesinde yatırım çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2019 yılından bu güne kadar Akkuş ilçesinde ömürlük yatırımlara imza attı.

Nitelikli kadrosu, son teknoloji cihaz ve araçları ile Ordu’da içme suyu, kanalizasyon, sondaj, atık su faaliyetleri gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 19 ilçede içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin kesintiye uğramadan sürmesi için faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.

AKKUŞ’A ÖMÜRLÜK YATIRIM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalarına hız veren OSKİ, geride bırakılan 4 yılda ilçelerde önemli yatırımlara imza attı. Ekipler, Akkuş ilçesinde 39 bin 539 metre içme suyu, 5 bin 494 metre kanalizasyon hattı, 100 metre yağmur suyu hattı, 8 içme suyu deposu, 4 adet su alma yapısı, 1 adet gölet ve 3 adet sondaj faaliyetlerini tamamladı.

“SUYUN HER BİR DAMLASINI HESAPLIYORUZ”

Ordu’nun daha da sağlam altyapıya kavuşması için merkez ve ilçelerde yatırımların artarak devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, sorunsuz altyapı hedefiyle çalışmaların ilk günkü heyecan ve azim ile sürdürüldüğünü söyledi.

Genel Müdür Murat Us, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak ve kentimizin sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerimizin tek tek sorunlarını çözüyor ve buraları geleceğe hazırlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, artan ihtiyaçların yanı sıra, özellikle son yıllardaki çevresel faktörler, küresel ısınma, doğal su kaynaklarında azalma gibi olumsuz koşullar nedeniyle, su ve atık su yönetiminin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Mevcut kaynakları korumak, etkili, ekonomik ve verimli kullanmak için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz proje ve faaliyetlerde suyun her bir damlasını

hesaplıyoruz. Aradan geçen 4 yıllık süre içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak Akkuş ilçemize 39 bin 539 metre içme suyu, 5 bin 494 metre kanalizasyon hattı, 100 metre yağmur suyu hattı, 8 içme suyu deposu, 4 adet su alma yapısı, 1 adet gölet ve 3 adet sondaj faaliyetlerini tamamladık. Yaptığımız bu yatırımlarımız ilçemizin öncelikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılmıştır. Yapılan yatırımların kentimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Kentimiz genelinde altyapı hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam edecek.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde