06 Mayıs 2024

“TECRÜBELİYİM, TANINIYORUM, İLGİ GÖRÜYORUM”

  • PDF
AK Parti Milletvekili aday adayı Musa Yüksel gezetemizi ziyaret etti.
Yüksel yaptığı açıklamada; “AK Partinin kuruluşundan bu güne kadar parti çalışmalarında aktif görevler almış bir aday adayıyım.” Dedi.
 
Musa Yüksel; “17 Mart itibari ile müracaatımı yaptım daha sonra teşkilat temayülü olacağı için Ordumuzun 18 ilçesinin tamamını gezdim. Gittiğim birçok yerlerde beni aday adayı değil de kimi partilimiz abi gördü, kimisi kardeş gördü, kimi arkadaş gördü, yabancılık çekmedim hiç. Gittiğim her yerde kendi evimmiş gibi rahat ettim.” Açıklaması yaptı. 
 
Yüksel; “Geçen hafta mülakata girdik ve mülakatımız başarılı geçti. AK Parti genel merkezde; “Seçim ile alakalı genç değilim ama tecrübeliyim, en az 5- 6 seçim sürecinin içinde bizzat bulunup her şeyini yöneten ve idare eden kişi olarak bulundum, eğer listelerde yerimiz olursa kesinlikle partimizi en iyi şekilde temsil edip katkı sağlayacağımı düşündüğüm için buradayım ifadelerinde bulundum.” Dedi.
“6’lı masanın sevinenleri beni üzdü.” diyen  Musa Yüksel; Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa sevinecek... onlar bizi sevmeyen insanlar. Onlar bizi sevmiyorsa biz onun karşısında durmamız gerektiği için buradayım diyorum.” Dedi.
Ordu’da sıralama nasıl olur sorumuza; “ilk üç sırada Ordu, Ünye, Fatsa olacak. Veya Ordu, Fatsa, Ünye oacaktır, diye düşünüyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde