29 Mart 2024

BAŞKAN GÜLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A BİLGİ VERDİ

  • PDF

BAŞKAN GÜLER ADIYAMAN'DA BÜYÜKŞEHİRİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen, Adıyaman yeni afet konutları temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her bir vatandaşın yuvasına kavuşturulacağını belirterek Adıyaman'da 50 bin konut, 23 bin 640 da köy evi inşa edileceğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk anından bu yana tüm birimleri ile sahada seferber olan Ordu Büyükşehir Belediyesi alt ve üstyapı çalışmalar haricinde ramazan ayı nedeniyle 6 bin kişiye günlük sahur ve iftar yemek organizasyonu verirken Adıyaman’da önemli çalışmalar yürütüyor.

BAŞKAN GÜLER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ADIYAMAN’DA YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Adıyaman’daki çalışmaları yakından takip eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen, Adıyaman yeni afet konutları temel atma törenine katıldı. Program öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Adıyaman ilinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN GÜLER, SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyuran Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle kardeş şehrimiz Adıyaman'da ilk etapta yapılacak olan 4 bin 431 konutun temel atma törenini gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle Adıyaman’ımızı tarihiyle kültürüyle, kimliğiyle sanayisiyle hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde