26 Nisan 2024

YAVAŞ MAHALLESİ’NDE 4 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİM

  • PDF

YAVAŞ MAHALLESİ YAPILAN ÇALIŞMALARLA 4 YILDA ADETA ÇAĞ ATLADI Fatsa’nın kent merkezine en uzak ve coğrafi yapısı olarak zor yerleşim merkezlerinden biri olan Yavaş mahallesi son 4 yılda Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta çağ atladı. Son 4 yılda Yavaş mahallesinde Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Çardaklar mevkiine 700 metre beton yol, ihtiyaç olan dere geçişlerine 3 tane menfez, yol genişletme çalışmaları ve ana yola Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 kilometre konforlu beton yol yapıldı. Kavrambeli mevkiinin 700 metrelik yolu ise beton yol olarak Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından programa alındı.  

“YAVAŞ MAHALLESİ KABUĞUNU KIRDI”  

Fatsa’ya ulaşım sağlayan ana yolun Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından konforlu beton yola kavuşturulduğunu söyleyen Yavaş Mahallesi Muhtarı Nedim Töngel, “Fatsa Belediyesi tarafından Çardaklar mevkiine 700 metre beton yol, bunların yanında 3 tane dere geçişimize menfez yapıldı. Dar olan yollarımız genişletildi.  Bu sene burada beton yol programımız var. Emeği geçenlerden Allah razı olsun Yavaş mahallesi olarak adeta 4 yılda çağ atladık diyebilirim. Yavaş mahallesi kabuk değiştiriyor. Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi sayesinde hizmetin ne olduğunu mahalle sakinlerimizle hep beraber gördük.” dedi.  

“ÇOK ZOR ŞARTLARDA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”  

Yavaş mahallesinin coğrafya olarak Fatsa'nın en uzak mahallelerinden birisi olduğunu ifade eden Töngel, “ Beton yol yapılıncaya kadar yollarımız en ufak yağmurda bozuluyordu. Büyükşehir ve Fatsa Belediyesi ile beraber çok güzel işler yapıldı. Yağmur yağdığı zaman  yolumuz bozulacak diye korkumuz yok. Elektrik hattımız da tamamen atıl durumdaydı.  Şu an 5 trafonun tamamı değişti. Hizmette sıkıntı yok. Allah devletimize zeval vermesin inşallah.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde