05 Mayıs 2024

Şahin Ve Şener, Alevi Kültür Merkezini Ziyaret Etti, Cami Temeli Attı

  • PDF

cemevi21-8-2013İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu'nun Nizamettin mahallesinde bulunan Alevi Kültür Merkezi'nin inşaat alanını gezdi, Korgan ilçesinde 2 camii'nin temelini attı.

Ordu Alevi Kültür Merkezi'nin inşaat alanında Alevi Kültür Derneği Ordu Şube Başkanı Tuncay Özenç tarafından karşılanan Şahin ve Şener, dernek binasının yapımı ile ilgili bilgi aldı.

Alevi Kültür Derneği Ordu Şube Başkanı Tuncay Özenç, "575 metre kare taban üzerine 4 katlı bir bina olacak. 2 katının inşaatı tamamlandı. Bittiğinde sosyal tesis yanında yemek hanesi, mutfağı, misafir odaları olacak. Bu binamızın temelini AK Parti Milletvekili İhsan Şener ile birlikte atmıştık. İmkanımız ölçüsünde yapımını sürdürüyoruz. Ordu'da yaşayan Alevi bektaşi toplumunun kültürel ve sosyal gereksimler ini bu tesis karşılayacak."dedi.

Alevi Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde burada bulundum diyen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Bugün gelinen noktayı gördüğümde bende çok mutlu oldum. AK Parti olarak bizimde katkılarımız oldu. Bundan sonra ki süreçte katkılarımızı sürdüreceğiz."diye konuştu.

Şahin ve Şener, ziyaretin ardından Korgan İmam Hatip Camii ve Çitlice Camii temel atma törenlerine katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde