05 Mayıs 2024

Milletvekili Şener’den Aday Adayı Olacaklara Uyarı

  • PDF

aday21-8-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve AK Parti Gölköy İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Şener, Belediye başkanlıkları için aday adayı olacaklara uyarıda bulunarak, "Hiç bir aday arkadaşımız bir diğerini karalamasın, sadece yapacağı hizmetlerini anlatsın."dedi.

Yerel seçimler ile ilgili henüz Genel merkezin takvimi açıklamadığını hatırlatan Şener, "Aday adayı olacak arkadaşlar dikkatli olmasını istiyorum. AK Parti vizyonuna uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerekiyor. Kesinlikle aday adayı arkadaşlarımızın partimize zarar verecek düzeyde yarışmasını istemiyoruz. Birbirleri ile ilgili en ufak bir ithamda bulunmadan, birbirlerini kırmadan herkesin kendi projeleri ile ortaya çıkıp çalışmalarını istiyoruz. Milletimize hizmet için yola çıkmış bir parti olarak kim en iyi hizmeti yapabilir onun çalışmasını yapmamız gerekiyor. Aday adaylarımız ilimize hizmet, milletimize ise hizmetkâr olarak bu yola çıktıklarının bilincinde olduklarından hiç şüphem yok." dedi.

AK Parti'nin siyaseti hizmet makamı olarak gördüğünü ifade eden Şener, "Teşkilatlarımızdaki her bir kişi hizmet gönüllüsüdür. Aday adaylığı sürecinde ve ardından adaylık sürecinde aramıza nifak tohumu sokmak isteyenlere müsaade etmeden, Yerel yönetimlerde ustası olduğumuz hizmetleri herkese ulaştırmak için çalışmalıyız. Milletvekilleri olarak her adayımıza eşit mesafede olacağız. Kim AK Parti'yi daha iyi temsil edecekse o partimizin adayı olacaktır. Hiç kimse bundan şüphe etmesin."diye konuştu.

Şener, toplantının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ayrıca Şener, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, AK Parti Gölköy İlçe Başkanı Kerim Keskin ve yönetim kurulu üyeleri yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde