05 Mayıs 2024

Şener: Şenlikler Kardeşliğimizi Pekiştiriyor

  • PDF

oba21-8-2013Kumru ilçesinde düzenlenen geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri'nin 20.'si gerçekleşti.

Kumru'da binlerce kişinin katılımı ile gerçeklene Şenliklere AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Kaymakam Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, çevre ilçe ve bede belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener yaptığı konuşmada, "Düzoba festivalinin 20. yılında birlikteyiz. Ordu için en zor mevsimde böyle bir festival gerçekleşiyor. Çünkü herkes fındık bahçelerinde fındık topluyor. Sayın başkanımız cesaretle bu tarihte festivali düzenliyor. Bu mevsimde hangi obaya gittiğimizde, ata sporumuz olan güreşlere sevgi ve muhabbeti görüyoruz. Ata sporumuza olan sevgiyi görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz bütün ilçelerimizde, bütün beldelerimizde, bütün köylerimizde, bütün obalarımızda her türlü etkinliğe destek veriyoruz. Bu etkinlikler kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştiren organizasyonlar olduğunu biliyoruz. Bu organizasyona destek veren belediye başkanımız, kaymakamımız, işadamlarımızı gönülden kutluyorum. Çeşitli obalardan buraya gelmiş çok değerli hemşerilerimi selamlıyorum. Çünkü onlar olmazsa bu organizasyonların hiçbir anlamı olmaz."dedi.

Şener, yayla şenliği organizasyonuna katılan güreşçiler ile toplu fotoğraf çektirdikten sonra destek veren işadamlarına teşekkür plaketi taktim etti.doba21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde