05 Mayıs 2024

Şener: “Mesudiye Merkez Olacak”

  • PDF

mesu21-8-2013Ordu'nun Mesudiye ilçesinde 5. Kültür ve Sanat Festivali'ne AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'de katıldı.

Mesudiye Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kültür ve Sanat Festivali, Mesudiye düzünde gerçekleşti. Sünnet şöleninde gerçekleştiği festivale kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye'ye yapılan hizmetler ve halen süren çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Ordu'nun 3. büyük ilçesi Mesudiye iken şimdi ise ulaşım ve işsizlik gibi sorunlar neden ile sürekli göç vererek insanlarımız İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlere göç etmek zorunda kaldı. AK Parti, Mesudiye'yi bu makus talihinden kurtarmak için büyük bir projesini hayata geçirecek. Ordu'dan başlayıp, Mesudiye'den geçen ve Akdeniz'e ulaşan yol ile bir çok sorunun ana nedeni ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Artık Mesudiye'ye çileli ve uzun bir yolculuk yerine hemen ulaşacağız. Mesudiye, bu yol ile birlikte hem İçanadolu'dan hem de Uluslararası Sahil yolu ile bir merkez haline gelecek."dedi.

Mesudiyelilere teşekkür eden Şener, "Yıllar önce Ordu'nun il olması için katkı vermiştiniz. Bu yıl ise Sizlerin katkıları ile Ordu Büyükşehir oldu. Her zaman Ordu'ya katkı verdiğiniz için teşekkür ediyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Sünnet olan çocuklara hediyeler ve Sünnet olarak erkekliğe ilk adım diploması verildi.mesud21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde