20 Nisan 2024

3 Ödülün başarısı ekiple kutlandı…

  • PDF

NGK Kütahya Seramik Yükselen Değerler ödül töreninde 3 ödül alarak bölgenin gururu olan Murat Kaçak Şirketler Grubu iştiraki Violetta Seramik sahibi iş insanı Murat Kaçak, başarısını ekip arkadaşlarıyla kutladı.

-Karadeniz’in tek, Türkiye’nin 3. en büyük mağazası -

Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 3. en büyük mağazası olma unvanına sahip olan ve açıldığından bu yana yaklaşık 7 ay gibi kısa bir dönemde başarılı bir hizmet sunan Fatsa Violetta Seramik, kısa sürede gösterdiği performansla Afyon’da düzenlenen NGK Kütahya Seramik Yükselen Değerler ödül töreninden 3 ödülle döndü.

Murat Kaçak Şirketler Grubu, Türkiye en güzel Consept Mağaza ödülü, Karadeniz Bölgesi Satış Ciro Üçüncüsü, Türkiye satış Ciro Yirmincisi olarak ilk yılında 3 ödül almanın heyecanını yaşadı.

- 3 Ödülün gururunu yaşıyoruz -

Murat Kaçak Şirketler Grubu iştiraki Violetta Seramik sahibi Fatsalı iş insanı Murat Kaçak, 3 başarı ödülü almanın gururunu yaşadıklarını, bu başarıyı ekibiyle birlikte uyum içinde, sevgi ve saygı çerçevesinde istikrarlı şekilde çalışmaya borçlu olduklarını söyledi.

-Başarı hikayesi hepimizin -

İş insanı Murat Kaçak, başarı hikayesinde her daim yanında olan dostlarına teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Bu mücadelenin başarı hikayesine dönüşmesinde emeği geçen kıymetli eşime, çalışma arkadaşlarıma, her daim yanımızda olarak bize destek veren müşterilerimize, tüm hemşehrilerimize ve Kütahya Seramik ailesinin kıymetli çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varlar. Bu başarı hikayesi hepimizin. Violetta Seramik ailesi olarak aldığımız şampiyonlukları ve ödülleri tüm ekip pasta keserek kutladık.”

-Hedef; daha üst sıralarda olmak -

İş insanı Kaçak, mesai arkadaşlarıyla birlikte bu yıl daha üst sıralarda olmak için sözleştiklerini de ifade ederek, “İnşallah hep birlikte daha nice başarıları yıllar görmeyi diliyorum." dedi.

-7 ayda uzun yol kat edildi -

Fatsa Ayazlı Mahallesi Kumru-Korgan Yolu üzerinde 4 Haziran 2022 yılı tarihinde açılan mağaza, kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı seramik ve vitrifiye mağazası olma özelliğini taşıyan Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazasında seramik çeşitleri, vitrifiye ve bataryalar, banyo mobilyaları ve aksesuar gibi geniş ürün yelpazesi bulunuyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde