29 Mart 2024

“İYİ PARTİ OLARAK SEÇİME HER ŞARTTA HAZIRIZ”

  • PDF
İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ettiler.
 
10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle ziyarette bulunan İYİ Parti teşkilat başkanı ve yöneticileri öncelikle gazeteciler günümüzü kutlayıp; Eda Doruk Çivici açıklamasında; “Ülke gündemi seçime odaklanmış durumda. Cumhurbaşkanımız geçen gün mevsim şartları nedeniyle seçimi erkene çekme durumu olabilir, dedi.
 
Ama yazdan kışa çekilen erken seçim ilk defa görüyorum.”Dedi.
 
“Biz İyi Parti olarak seçime her şartta hazırız” diyen Çivici;“Mevcut iktidarı, cumhur ittifakını sandıkta göreceğiz. Biz hazırlıklarımızı sandıkta yenmek üzerine yapıyoruz” dedi.
Partimizin şuan da kongreler süreci bitmek üzere, il kongreleri kaldı sadece. Ordu’nun da 22 Ocak’ta il kongresi var. Bu kongremiz bittikten sonra sandık görevlilerinin eğitimine başlayacağız diyen Çivici; “Bu seçim Haziranda da olsa Nisan’da da olsa bizim için hiç farkı yok. Biz bu seçimi birlik beraberlik içerisinde atlatmak istiyoruz. Tüm enerjimizi seçimde %100 randımanla çalışmak üzere hazırladık. Kısa süre önce yaptığımız kongre sonrası 54 kişilik bir yönetim oluştu. Biz seçime yarın seçim varmış gibi hazırız. Bu sefer Millet İttifakı İyi Parti bu seçimi alacak, İyi Parti bu seçimden birinci çıkacak. İnsanlar şuanda ciddi bir dar boğazın eşiğinde. Alım gücünü kaybediyor. İnsanlar sokakta siyasi tercihlerini söyleyemiyor. Ülkemizde hukuk devleti kuralları zedelenmiş olması sebebiyle sokakta röportajlarda görüşlerini söyleyemiyor olabilirler, ama sessiz bir çığlık var. Ve bu yumak halinde her geçen gün büyüyerek geliyor”dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde