20 Nisan 2024

“ÖNCELİĞİMİZ ‘NİZAMI ALEM’ OCAKLARINI AÇMAK”

  • PDF
Büyük Birlik Partisi (BBP) Fatsa İlçe Başkanı Coşkun Sipahioğlu 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.
 
Gazeteciler günümüzü kutlayan ve çalışmalarımızda başarılar dileyen Sipahioğlu; “İlk hedefimiz ‘Nizamı Alem’ ocağımızı tekrar hayata geçirebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık” açıklamasında bulundu.
Kısa bir süre önce ilçe kongresini yapan Sipahioğlu; “Parti çalışmalarımız şuanda iyi gidiyor. Biz dar bir zaman da teşkilatlandırma süreci geçirdik, sıkıntıları aşarak ilerliyoruz.”Dedi
 
“İlk hedefimiz eksikliğini gördüğümüz ‘Nizamı Alem’ ocağımızı tekrar hayata geçirebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık.  Bunun için bu oluşuma oluşumu çok ciddi hızlandırıyoruz. 
 
Gençlerimizi cemaat ve tarikatların eline düşürmemek için ocağımızı açacağız” diyen Coşkun Sipahioğlu; Tek çabamız tek hedefimiz şuan için önümüzde bir seçim var erken seçim bağlamında, bunu da göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yapıyoruz” açıklamasında bulundu.
Cumhur ittifakı içinde yer almanız sebebiyle iş talepleri oluyor mu? Sorumuza;
 
“Evet,en çok şaşırdığım nokta tüm insanlardan gerçekten bu işi devraldığımızdan beri bazı telefonlar alıyoruz, bizzat teşkilatımıza da gelenler oluyor. En ilgincini söyleyeyim; yakında da resmi gazetede yayınlanır.İmar barışı ile ilgili bizim partimizin meclise sunduğu bir teklif vardı, mecliste görüşüldü ve kabul edildi. Yakın zamanda resmi gazetede yayınlanmasını bekliyorum.”
 
Yerel siyasete dair sorulan soruya “Fatsa Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatı olarak elimizden geldiğince yerel siyasette doğruları söyleyip her doğrunun yanında, yanlışı da çözüm önerileri ile çözeceğimizi belirtmek istiyorum.” Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde