05 Mayıs 2024

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ: “ Seçim Sürecinde Gençlerimize ve Kadınlarımıza Çok İş Düşecek”

  • PDF

chp14-8-2013Fatsa CHP İlçe Teşkilatında, bayramlaşma merasimi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ: “Bir bayramda daha yeniden birlikteyiz. Bu salonun tıklım tıklım kalabalık olmasından Fatsalılar adına mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Partimizin her gününün bu şekilde coşkulu, sevinçli, bir arada geçmesini diliyorum. Konuklarımıza bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum.

Aramızda bulunan Sayın Ordu Belediye Başkanımız Seyit TORUN’uda ileride inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. İlçe teşkilatımız olarak hep birlikte bu konuda çaba sarfedeğiz. Ramazan bayramının bozulan kardeşliğimizin düzelmesine , ötekileştirmenin son bulmasına, barış içinde uzun yıllar beraber yaşamış ulusumuzda ki herkesin kardeşce yaşamasını sebeb olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmayı devralan İstanbul CHP Milletvekili Süleyman Çelebi “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hekese iyi bayramlar diliyorum. Şunu açıklıkla ifade etmek istiyorum ki Türkiye’nin yüzlerce sorununu burada konuşabiliriz. İşsizzlik sorunu, yoksulluk sorunu, yolsuzluk sorunu, esnafın sorunu, fındık sorunu gibi yüzlerce sorun sayabiliriz. Bu sorunlar bir siyasetçinin ele alması gereken sorunlardır. Bana bugün Türkiye’nin temel sorunu nedir diye sorarsanız; Türkiyenin 1. Sorunu hukuksuzluk ve adaletsizliktir. Hukukun olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Dolasıyla eveleyip gevelemeye gerek yok. Bu ülkede demokratım diyen, cumhuriyet değerlerine bağlıyım diyen herkese bir çağrıda bulunarak, birbirimizle uğraşmaktan vazgeçelim ve elele gönül günüle verip birlikte çalışalım. Gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere hep beraber mahalle mahalle iyi çalışırsak bu mağkus tarihi yeneceğimize yürekten inanıyorum. Göreceksiniz ki İstanbul büyükşehir Belediyesini CHP alcaktır. Buna inancımız tamdır. Bir Ordulu hemşerinizin olarak,Ordu Büyükşehirin kazanılmasında da hepimiz omuz omuza olacağız ve seçimi kazanacağız. “ dedi.c.hp14-8-2013chp-14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde