24 Nisan 2024

Aybastı’da Yatırımlar Devam Ediyor

  • PDF

“12 Milyon  Değerinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İhalesi Yapıldı “

 
Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan’ın hayata geçirmek istediği projelerden biri daha ihaleye çıktı. Özellikle ilçede bulunan gençler için sosyal alanlar kazandırmak isteyen yerel yönetim “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” çalışmalarını başarı ile tamamladı. 
Aybastı Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanda yer alan arsaya ilave olarak 1 Milyon Lira yatırım yaparak arsa alan ve tahsisini gerçekleştiren Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan tahsisten sonra ihale sürecinin hızlanmasını sağladı. 
 
12 Milyon Lira değerindeki Yüzme Havuzu projesinin ihalesi yapılarak tamamlandı. 
 
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Beytullah Geçtan;
 
“2023 Bereketi İle Geldi, Şükürler Olsun… 
 
Müjde Gençler ! 
 
12 Milyon Değerinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İhalesi Yapıldı 
 
Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan talep ettiğimiz, projeye uygun hale getirmek için mevcut alana ek olarak 1 Milyon bedelinde arsa alımını Aybastı Belediyesi olarak yaptığımız ve tahsisini gerçekleştirdiğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’muzun ihalesi yapıldı. En kısa zamanda yüklenici firma ile ihale sözleşmemizi yaparak bu muhteşem eseri sizlerin hizmetine sunmanın heyecanı içerisindeyiz. 
 
Projemizin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı’ya, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman Şahin’e, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e ve tüm  emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 
 
Gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde