25 Nisan 2024

BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN VEKİLİ CELAL TEZCAN “FATSA’NIN TEMSİLCİSİ BENİ KABUL EDİN”

  • PDF

Fatsa basını geçen hafta büyükşehirde çeşitli birimleri ziyaret etti.

Ziyarette: Güneş Gazetesi sahibi Feridun Altuntaş, Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim Eser, Mir Kuzey Gazetesi sahibi Niyazi Yeşiller ve Fatsa Gazetesi sahibi Mehmet Özmaden bulundu.

Büyükşehir Belediye başkan vekili Celal Tezcan, Genel Sekreter Sait İnan ve Basın Daire Başkanı Cihat Albayrak’ı ziyaret eden basın mensupları ilgililer tarafından samimiyetle karşılandılar.

İlk ziyaret Celal Tezcan’a yapıldı.

Tezcan; bir soru üzerine, “Ben Fatsa’da 4 yıl PTT Müdürlüğü yaptım. Fatsa benim için çok kıymetli. İnanın sizlere söz veriyorum Fatsa’nın temsilcisi beni kabul edin. Ben canla başla Fatsa için çalışacağım.” Dedi.

Büyükşehir belediyesi çalışmalarının analiz edildiği ziyaretlerde; başarılı işlerin yapıldığı kanısına varıldı.

Büyükşehir belediyesi kurumsalının ilimize fevkalade yatırımlar kazandırdığı görüşü ağırlık kazandı.

Başkan Hilmi Güler’in öncülüğünde ciddi işlerin başarıldığı gözlemleri konuşuldu.

Celal Tezcan’ı ziyarette arkadaşlarının müsaadesini alarak bir sorunu ve beklentiyi dile getiren Fatsa Yeni Haber Gazetesi sahibi Yavuz Selim Eser; “Sayın Başkanım; yaklaşık 4 yıldır görevdesiniz. Ancak kurum içi görev dağılımlarında Fatsalı bir yönetici göremiyoruz. Bırakın daire başkanlığını filan, daire başkanlıklarında müdürümüz bile yok. Bunu Fatsalı ilçe yöneticileri ve yerel yöneticiler bile dile getirmiyor. Ben Fatsa adına bu olumsuzluğu dile getirmek istiyorum. Mesele aslında önemle ciddiye alınmalı. 20’den fazla daire başkanlığından hiç olmazsa bir tanesi Fatsa’ya düşmüyor mu? Bırakalım 1 taneyi; nüfusa göre bile dağılım yapsanız en az 2 veya 3 daire başkanlığı Fatsalılardan oluşmalı. Bu olumsuzluğu dile getirmek istedim.” Dedi.

Celal Tezcan’da; “Yavuz bey; çok haklısınız. Sizin yöneticileriniz de bunu dile getirmemiş olabilir. İlçe başkanınız ve belediye başkanınız çok nazik insanlar. Fakat söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Bende bunu bir eksiklik olarak görürüm. Ben Fatsa’da 4 yıl PTT Müdürlüğü yaptım. Fatsa benim için çok kıymetli. İnanın sizlere söz veriyorum büyükşehirde Fatsa’nın temsilcisi beni kabul edin. Ben canla başla Fatsa için çalışacağım.” Dedi.

Celal Tazcan Fatsa’ya ilk tayin olduğu günlerde (1982-1986 yılları arası) Fatsa Güneş Gazetesiyle olan diyaloğunu da dile getirerek; Feridun Altuntaş’a o günlerdeki anılarını yeniden dile getirdi.

Güneş Gazetesindeki “İĞNECİ” köşesine çoğu zaman konu olduğunu söyleyen Tezcan; “… bir gün gazeteye gittim. Tanışma faslından sonra rahmetli Hikmet Altuntaş abiye; ‘abi bu iğneci köşesi her daim benden bahsediyor. Buna bir son verseniz. Bende sizlerin desteği ile Fatsa’nın beklentilerine ve ihtiyaçlarına çözüm bulsam olmaz mı’, dedim. Ve ondan sonra iğneci köşesine hiç çıkmadım …” dedi.

Büyükşehir belediyesinden sonra valilik binasının yeni yerine taşınması nedeniyle Valilik Basın Müdürü Vedat Öz’ü de ziyaret eden Fatsa Basını; Vedat Öz müdürümüz tarafından da samimiyetle karşılandı.

Bir süre Vedat Öz ile sohbet eden gazeteciler Vedat beye teşekkür ederek makamdan ayrıldılar.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde