05 Mayıs 2024

Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN: “Ülkemiz Ayrışıyor ve Ötekileştiriliyor”

  • PDF

syt14-8-2013Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, partisinin bayramlaşma programı için geldiği Fatsa'da önemli açıklamalarda bulundu.

Seyit Torun, Türkiye'nin önemli bir karar sürecinde olduğunun altını çizerek, yaşananlardan ders çıkarılması gerektiğini ifade etti. 

Torun: " İlk olarak Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Her gününüz bayram tadında olmasını diliyorum. Çok önemli günlerin arifesindeyiz. Türkiye önümüzdeki günlerde önemli bir karar sürecindedir. Bu karar düşündüklerimizin aksi yönünde gelişir ise, bundan sonra ne olabileceğinin hep beraber farkındayız. Bugünlere bir şey olmaz diyerek geldik ama geldiğimiz noktada yaşadıklarımızdan ders çıkarmamız lazım. Türkiye yavaş yavaş derin bir ayrılığa gidiyor. Ülkemiz hem ayrışıyor hem de ötekileştiriliyor. Bunu biliyorduk ama şimdi yaşıyoruz. Cadde ve sokaklara indiğimizde ne kadar ayrıştığımızı daha iyi anlıyoruz. Bizi yönetenlerde bunu açıkça söylüyor Bizler ve CHP bu ülkenin temel harcıdır. İnanıyorum ki ülkeyi tekrar birleştirecek, kucaklaştıracak, bu ülkenin misak-i milli sınırlarının oluşmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleriyle yeniden devam ettireceğiz" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde