25 Nisan 2024

FATSO Üyesi OSB Yıldızları Arasında

  • PDF
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu - OSBÜK tarafından yapılan OSB Yıldızları araştırmasında Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinden BENTAŞ BENTONİT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ muhtelif başlıklarda Türkiye'de ilk 100'e giren firmalar arasında yer aldı.
Yapılan araştırma sonuçlarına göre"OSB'lerde İstihdamını En Çok Arttıran Firma",  "OSB'lerde Kadın istihdamını En Çok Artıran Firma", "OSB'lerde En Çok İhracat Yapan Firma" ve "OSB'lerde En Çok istihdam Sağlayan Firma" kategorilerinde oluşturulan 100 firmalık listelerde yer bulan Oda üyesini Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş yayımladığı mesajla tebrik etti.
Başkan Karataş mesajında "Araştırma sonuçlarını incelediğimizde mutluluk ve gurur duyduk. Türkiye'nin hemen her yerinden binlerce yatırımın incelendiği bu listelerde ilk 100 arasında birden fazla kategoride yer bulabilmek büyük başarı. Üyelerimizin bu şekilde fark yaratacak noktalara ulaşabilmesi için bizler de her zaman olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde