28 Mart 2024

YALIKÖY’DE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi için hazırladığı sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen proje ile mahalle sakinleri yeni bir yaşam alanına kavuşurken Ordu’nun muhteşem güzellikteki kıyı şeridinde yer alan Yalıköy’ünde çehresi değişiyor.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyıları, yapılan düzenlemeler ile halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara dönüşüyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi’nin çehresini değiştirecek sahil düzenleme çalışmasını hayata geçiriyor.
 
MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK
 
Ordu’nun önemli turizm noktalarından olan Yalıköy Mahallesi’nde 1.5 km’lik bir alanda uygulanan proje kapsamında yaya yolları, oturma bankları, çocuk oyun ve fitness alanlarının yanı sıra yeni aydınlatma sistemleri inşa ediliyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan projede 1.5 km’lik sahil bandında toprak tesviye ve aydınlatma direklerinin planşatının atılmasının yanı sıra kaldırım çalışmaları aralıksız sürerken yapılacak olan üst yapı ve peyzaj düzenlemeleri ile Yalıköy modern bir görünüme kavuşacak.
Öte yandan Yalıköy Sahil Düzenlemesi Projesi’nin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması hedefleniyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde