20 Nisan 2024

FATSA KIRSALA 170 KM’LİK ASFALT VE BETON YOL

  • PDF
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak ömürlük yol yaptıklarını ifade eden Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, 3.5 yıllık süreçte 80 kilometre beton yol, 20 kilometre sıcak asfalt, 70 kilometre sathi kaplama asfalt yol olmak üzere toplamda 170 kilometrelik yolu, asfalta ve betona kavuşturduklarını söyledi.
 
"77 KIRSAL MAHALLEYE HİZMET EDİYORUZ"
 
77 mahallede beton, asfalt, çakıllama ve yol genişletme çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra,  yoğun yağış sonrası meydana gelen heyelanlardan zarar gören yollarımızda ulaşımın aksamaması için taş duvar ve betonarme menfez yapımını gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda kış aylarında mahalle yollarımızda yoğun kar yağışları ile beraber trafiğe kapanan yollarda ekiplerimizle beraber yoğun bir şekilde yol açma çalışması yapmaktayız." dedi.
 
“3.5 YILDA KIRSALDA YAPILAN YOL MALİYETİ 200 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın talimatlarıyla 3.5 yıllık süreçte 80 kilometrelik beton yol çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, "Kırsal mahallelerde beton yol çalışmasının yanında 20 kilometre sıcak asfalt, 70 kilometre de sathi kaplama asfalt yol çalışması yaptık. Toplamda 170 kilometrelik yolu, asfalta ve betona kavuşturduk. Bu 170 kilometrelik yol 77 mahallemizin her birinde olmak üzere eksiksiz bir şekilde tamamlandı. 
Bugünkü maliyeti 200 milyon liranın üzerinde olan bu asfalt ve beton yollar mahallemize de ciddi bir konfor sağladı. Çalışmalarımızı asfalt ve beton yol yapımına dönüştürdük ki bunlar geri dönüşü olmayan kalıcı ömürlük yol hizmetlerimizdir.  Ayrıca heyelanlar sonucu oluşan uçukların onarımı kapsamında 25 farklı noktada toplamda 1 kilometre uzunluğunun üzerinde taş duvar çalışması gerçekleştirdik. 2023 yılında da her zaman olduğu gibi yatırımlarımızın üstüne katarak vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde