28 Mart 2024

2022 YILININ SON BETON ÇALIŞMASI SUDERE MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİ

  • PDF
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri 2022 yılının son konforlu beton yol çalışmasını Sudere mahallesine gerçekleştirdi.
 
3.5 yılda toplamda 170 kilometrelik yolu konforlu beton ve asfalta kavuşturan Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2022 yılının son beton yol çalışmasını Sudere mahallesinde yaptı.
 
2022 yılı içerisinde 32 mahallede konforlu beton yol çalışması gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün bu çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
 
“İKİ TÜRLÜ ÇALIŞMAMIZ VAR”
 
Mahallelerine yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini ifade eden Sudere Mahallesi Muhtarı Cemal Akyol, Mahallemize hizmet yapanlardan Allah razı olsun. Su hattımızda Aşağıtepe, Yukarıtepe, Sudere mahalleleri olarak çalışmalar devam ediyor. Aşağıtepe’nin yüzde 70’i, Sudere mahallesinin yüzde 85'i, Yukarıtepe mahallesinin ise şu anda malzemeleri geldi çalışmalar devam ediyor.” dedi.
 
“FATSA BELEDİYE BAŞKANIMIZ ETEM KİBAR’A TEŞEKKÜR EDERİZ”
 
Mahallemize yapılan çalışmalarda Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın büyük katkısı olduğunu ifade eden Muhtar Akyol, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza, OSKİ ekibine ve Fatsa  Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Mahalle halkı olarak çok memnunuz. Tabiki, bu hizmetlerin akabinde su hattı bittikten sonra Büyükşehir Belediyesinin Aşağıtepe, Sudere ve Yukarıtepe istikametinde olan grup yolunun Sudere merkez dahil sıcak asfaltın yapılmasını Büyükşehir Belediyesinden özellikle başlatılmasını  bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük. O da bize söz verdi. 
 
Ulaşım ve Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu yerinde gelip yolu inceledi. Sayın Hilmi Güler Bakanımıza teşekkür ederiz. Su hattınız bittikten sonra başlanacağının bize sözünü verdiler. 
 
Bu yolumuz bittikten sonra tüm 3 mahallenin yüzde 80 ihtiyacı bitmiş oluyor.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde