05 Mayıs 2024

Ordu MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt: “Seni Sandık Darbesiyle İndireceğiz”

  • PDF

mhp14-8-2013Fatsa MHP İlçe teşkilatında il Başkanı ve bir çok partilinin katılımıyla bayramlaşma merasimi gerçekleştirilidi.

Birçok katılımcının bulunduğu bayramlaşma merasiminde önemli mesajlar verilirken; MHP Ordu İl Başkanı Cemal ENGİNYURT yaptığı konuşmada : ‘’ İlk olarak tüm hemşerilerimizin, MHP’ye gönül vermiş herkesin ve değerli basın mensuplarının Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk içinde daha nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum.

Bu bayramın; Doğu Türkistan Türklüğü başta olmak üzere Kerkük - Musul’da dahil dünya Türklüğünün ve dünya müslümanlığının huzuruna ve barışına vesile olmasını diliyorum. Dünyanın neresinde acı çeken bir müslüman varsa, Allahım bu bayram vesilesiyle acılarına son verir inşallah.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde, Fatsa başta olmak üzere 19 ilçe ve Ordu Büyükşehir Belediyesini kazanmak için bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta rakiplerimizden en az 100 adım ilerideyiz. MHP, 14 İlçede Belediye Başkan Adaylarını açıklamış, 5 İlçede’de Eylül ayı itibariyle bütün adaylarını tamamlayıp açıklayacak tek siyasi parti olarak yerel seçimlere hazırlanıyor.

CHP 31 Temmuz itibariyle aday başvurusunu 19 Ağustosa ertelemiş. AKP ‘de ise mevcut Belediye Başkanları dahil; aday olup olmayacakları konusunda bilgiye sahip olmaksızın, her iki partide büyük bir boşluk içerisindedir. Lakin MHP ise 19 İlçede seçim çalışmalarına tam gaz devam etmektedir.

“HALK MHP DİYOR”

Türkiye bu seçimlerde MHP’ye çok olumlu bakıyor ve bizden çok şey bekliyor. Çünkü Türkiye hem içte hem dışta büyük bir kuşatılmışlık içerisinde. Suriye başta olmak üzere çevremizde bir tane dostumuz kalmadı. Somali’de dahi polislerimiz intihar saldırılarında öldürülmeye başladı. 2 tane pilotumuz Lübnanda kaçırıldı. Dolayısıyla Türkler için, Türkiye dışında yaşanılacak bir yer kalmadı. Bu iktidar sıfır sorun politikasıyla geldi ama etrafında sorunsuz bir ülke bırakmamak kaydıyla herkesi bize düşman etti. Yetmedi ve yurtiçinde de terör belasını okadar azdırdı ki, PKK Güneydoğuda kendi polis teşkilatını kuruyor, kendi kaymakamlarını tayin ediyor. Türk bayrağı asmak suç haline geldi, Abdullah Öcalan bayrağı asmak ise adeta alkışlanır oldu.

“AKP,BDP,CHP ÜLKENİN BÖLÜNMESİNE ÇANAK TUTUYOR”

Bulunduğumuz süreç içerisinde; AKP,BDP,CHP üçü birleşti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmesine hızlı bir şekilde destek vermeye başladılar. Geçtiğimiz günlerde CHP parti meclisi üyesi Fikri Sağlar bir açıklama yaptı : Ergenekondan ceza alan generaller az bile ceza aldılar, hatta insanlık suçundan yargılanmalılar dedi.” Şimdi soruyorum sizlere, bir CHP düşünün ki Atatürk’ün partisi, Cumhuriyeti kuran parti, Türk askerini gözbebeği olarak görmesi gereken parti İlker Başbuğun aldığı cezayı herkes yanlış buluyorken; bu partinin meclis üyesi az bile caza aldı, insanlık suçuyla yargılanmalıdır diye açıklama yapıyor. Burada CHP’de dahil herkesin düşünmesi gerekir. CHP’de ki bu tutum ve davranışlar bizi Türkiye’nin tek partisi ve son kalesinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğu konusunda hemfikir kılıyor.

MHP şuanda Ordu ilinde 1. Partidir. Mhp sizlerin ve adaylarının çalışmasıyla birlikte köy, belde , kasabada ki tüm insanların umudu olmuştur. Hatta bizim partimiz Cumhuriyetçilerin ve Atatürkçülerin umudu haline gelmiştir. Bu seçimler Türkiye için miladi bir takvimdir” dedi.

SENİ SANDIK DARBESİYLE İNDİRECEĞİZ

Türkiyede MHP olarak darbeye asla izin vermeyeceklerini söyleyen Enginyurt : “ Recep Tayyip ERDOĞAN Mısır’da meydana gelen darbeden sonra kendileri adına korkuya kapılmıştır. Biz MHP olarak Tayyip Erdoğana diyoruz ki rahat ol. Seni hiç kimse darbeyle indiremez. Seni darbeyle indirmek isteyenler ilk olarak MHP’yi karşılarında bulurlar. Biz seni 2014’te ki seçimlerde sandık darbesiyle indirmeden; daha sonrasında ise seni ve arkadaşlarını yüce divanda yargılamadan hiçbiryere göndermeyiz” söyleminde bulundu.

Açıklamalarına devam eden Enginyurt : “Fatsa’nın Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN panik halinde öyle bir hale geldiki Fatsa’nın neyi var neyi yok satmaya başladı. Fatsa Belediyesi’nin mülklerini ipoteğe verip kerdi almaya başlayarak günü kurtarmaya çalışıyorlar. Hüseyin ANLAYAN karşısında konuşulan adaylardan bunalmış durumda. Geceleri uykuları kaçıyor. Ak Parti öyle bir hale geldi ki birbirleriyle iç hesaplaşma içindeler. Böylesi bir dönemde biz MHP’liler dedikodudan, fitne ve fesattan uzak durarak yolumuza devam ediyoruz.

Şimdi aramıza dedikodu sokmaya çalışıyorlar. Şöyle ki; İlçelerde CHP’ye oy verelim, Büyükşehirde MHP’ye oy verelim. Şunu açıkca söyleyeyim ki; CHP’den MHP’ye oy verecek insanlardan Allah bin kere razı olsun fakat MHP’den CHP’ye oy verecek Milliyetçi Hareket Partiliyi ben tanımıyorum. Öyle bir MHP’li bilmiyorum.

Gitmediğimiz köy, kasaba kalmadı. MHP bu şeçimlerde hiç kimsenin tahmin etmediği kadar oy alacak. Milletimizden bu hissiyatı ve memnuniyeti alıyoruz. MHP 30 Mart 2014’te AKP’nin ampülünü patlatacak. 2015’te ise tek başına iktidar olacak inşallah” diyerek konuşmasına son verdi.m.hp14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde