29 Nisan 2024

“2023 ÇOCUKLARIN YILI OLACAK” “HEDEFİMİZ ÇOCUKLAR İÇİN DAHA GÜZEL ALANLAR OLUŞTURMAK”

  • PDF
Hedeflerinin çocuklara daha güzel alanlar oluşturmak olduğunu ifade eden Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hüsne Şerbetçi, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün en önemli sorumluluklarından birisinin yeşili korumak ve arttırmak olduğunu söyledi.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın talimatları ile 2023 için büyük projeler hazırladıklarını belirten Hüsne Şerbetçi, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak şehrimizin genelinde yeşil alanların düzenlenmesi, çocuk oyun alanları, mesire alanları ve diğer sosyal alanların düzenlenmesi, bunların bakım onarımı yapılması işini müdürlüğümüz tarafından yürütmekteyiz. Bu yıl içerisinde şehrimizde yaklaşık 15 tane park yaptık. 10 tanesini yenileme ve 3 tanesi yenileme. 2023’de de 10 yeni çocuk parkı daha yapacağız.” dedi.
 
“ÇERKEZLER TEPESİ MESİRE ALANI 2023’DE TAMAMLANACAK”
 
Yeni yılın büyük projelerin hayata geçeceği sene olacağını söyleyen Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hüsne Şerbetçi, “ Belediye Başkanımızın hassasiyetle üzerinde durduğu önemli projelerden bir tanesi olan Çerkezler Tepesi Mesire alanının düzenlemesini 2023 yılında tamamlayacağız. Şu an itibariyle Çerkezler Tepesi Projemizin ihalesini tamamlamak üzereyiz. İhaleye çıktıktan sonra yapımına geçeceğiz.” dedi.
 
“KENT MOBİLYALARINI KENDİMİZ ÜRETİYORUZ”
 
Üreten belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını kaydeden Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hüsne Şerbetçi, “ Bu dönemde kurduğumuz kent mobilyaları atölyesi ile şehirde ihtiyaç duyulan bank, masa, piknik masası, kamelya gibi kent mobilyalarını üretmeye devam ediyoruz. Bu da bize büyük oranda tasarruf sağlıyor. Sağladığımız tasarrufla daha fazla ihtiyacı giderme şansına sahip olduk. Park açığımızın bakım, onarım ve diğer ihtiyaçların da demir atölyemizde hem de mobilya atölyemizde kendimiz karşılamaktayız. Park Bahçeler Müdürlüğü olarak bizim en önemli bir sorunlarımızdan birisi yeşili korumak ve arttırmak. Çocuklarımıza bu anlamda güzel bir  şehir bırakma konusunda çabalıyor olacağız.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde