05 Mayıs 2024

Başkan Anlayan; “Fatsa’ Da Parke Dönemi Bitmiş Ve Asfalt Dönemi Başlamıştır”

  • PDF

asflt14-8-2013Fatsa’da artık Parke döneminin bittiğini ve asfalt döneminin başladığını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ramazan Bayramının üçüncü gününde de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehir merkezinde Dumlupınar Mahallesi Sevgi Caddesi’nde asfalt yol çalışması için yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Anlayan burada yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bugün Ramazan Bayramının üçüncü günü ve asfalt çalışmalarımız tekrar hızlı bir şekilde başladı ve ben bir daha bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Rabbim hayırlı etsin, daha nice ramazanlara ve bayramlara kavuştursun inşallah. Asfalt çalışmaları ramazandan önce şehir merkezinde başlamıştı ramazanla beraber çalışmaları mahallelere kaydırmıştık. Bugün Dumlupınar mahallesinde tekrar şehir merkezinde asfalt çalışması devam ediyor. Eski vatandaşlarımızın bildiği Evren Caddesi yeni ismiyle de Sevgi Caddesi malumunuz buranın ismini değiştirerek Belediye Meclisi kararıyla Sevgi Caddesi koymuştuk. Şimdi Sevgi Caddesi’nde Dumlupınar da tekrar asfalt çalışmasına başladık. Bugün parke sökümü yapıyoruz. Ticari ana yollar da ve şehir merkezin de parkeleri sökerek asfalta dönüştüreceğimizi söylemiştik. Çünkü artık Fatsa’ da parke dönemi bitmiş ve asfalt dönemi başlamıştır” dedi.

“Şehir merkezinde ki bütün ticari parke olan bütün ana yollar asfalta kavuşacak”

Şehir merkezinde asfalt çalışmasının bugünden itibaren başladığını söyleyen Başkan Anlayan; “İnşallah birkaç gün içinde asfalt dönemi başlayacak. Artık şehir merkezinde asfalt çalışması bugünden itibaren başladı. Bitene kadar şehir merkezinde 120.000 m2, şehir merkezinde ki bütün ticari parke olan bütün ana yollar inşallah asfaltla kavuşacak. Bu arada mahalledeki asfalt çalışmalarımızda durmadı devam ediyor. Vatandaşlarımız bu çalışmaları yer yer başka mahallere kayınca merak ediyorlar bizim mahalleye gelmeyecek mi diye. Söz verdiğimiz bütün yolların bitimi tamamlanana kadar hem şehir merkezi hem de mahallelerde bu çalışma devam edecek. Daha önce yine ifade etmiştim üç tane asfalt ekibimiz var. Bu üç tane ekibimiz her biri ayrı bölgede çalışmaya devam ediyor. Hem şehir merkezinde hem de mahallerde toplamda bu sene hedefimiz olan 250.000 m2 inşallah tamamlanana kadar asfalt dur durak demeden devam edecek. Bazı vatandaşlarımız espri maiyetinde biz asfalt haberinden bıktık diyorlar. Onlar asfalt haberinden bıkacaklar biz bunu bitirene kadar asfalt demekten bıkmayacağız inşallah” dedi.afalt14-8-2013asf14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde