29 Nisan 2024

“SAMSUN SOKAĞIMIZA 7 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK”

  • PDF
Şerefiye mahallesi Samsun sokaktaki sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Samsun sokağımıza Fatsa Belediyesi olarak 4, diğer kamu kurumlarıyla 7 milyon TL’lik yatırım yaptık.” dedi.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Şerefiye mahallesi Muhtarı Osman Nuri İnal ve teknik ekip ile birlikte Samsun Sokakta yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. İnceleme sırasında mahalle sakinleri ile de sohbet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar vatandaşların memnuniyeti ile karşılaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
 
“YAPILAN ÇALIŞMALARDAN DOLAYI FATSA BELEDİYEMİZE ÇOK MİNNETTARIZ”
 
Şerefiye mahallesi Muhtarı Osman Nuri İnal yaptığı açıklamada, “Samsun sokağımız gerçekten alt ve üstyapıya ihtiyacı olan bir sokağımızdı. Şu anda  hem altyapısı hem de üstyapısı tamamen çok güzel oldu. Sıcak asfaltla da bu işi tamama erdirdik. Mahallemiz şimdi daha nezih bir mahalle oldu. Emeklerinden dolayı sayın Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyorum. Kendisine mahallem adına çok minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Başkanımız bugün de ziyaret etti, yolları kendisiyle de gezdik, bizi onurlandırdı. Eksiklerimizi beraber belirledik. En kısa sürede onlarında yapılacağını söyledi. Kendisine ve ekibine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
“SAMSUN SOKAĞIMIZ EN PROBLEMSİZ ALANLARDAN BİRİ OLDU”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı açıklamada, “Yılın son günlerinde sıcak asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bugün Şerefiye mahallesi Samsun Sokak ve çevresinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Daha önce bu bölgemizde doğalgaz eksikliği vardı, elektrik hatları yerin üstündeydi ve Aksa'nın bu bölgeye doğalgaz ulaştırması, elektrik hatlarının yeraltına almasıyla birlikte eskinin tüm altyapıları yenilemesi ile birlikte bugün şehrimizin altyapı anlamındaki en problemsiz alanlarından bir tanesi oldu. Şerefiye mahallesi Samsun Sokak ve civarı toplamda bin 200 metrelik sıcak asfalt, 700 metrelik beton yol çalışması yaptık. Fatsa Belediyesi olarak bu bölgede 4 milyon liranın üzerinde bir yatırım sağladık. Diğer kamu kurumlarımızın yatırımlarıyla birlikte 7 milyon liranın üzerinde bir hizmeti vatandaşımızın hizmetine sunmuş olduk. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şerefiye mahallemiz yaklaşık 3 yıldır en yoğun doğalgaz taleplerinin olduğu hayallerimizden biriydi. Fatsa’mızın en eski yapılarına sahip olan Şerefiye mahallesinde hemşerilerimizin bu isteğini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben şehrimizdeki her bir yatırımda emeği ve desteği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu’na ve emek veren mesai arkadaşlarıma ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Yapılan tüm çalışmalar Şerefiye mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde