05 Mayıs 2024

CHP Ordu Milletvekili İdris YILDIZ: “ Allahtan tek bir şey talep ediyorum... “

  • PDF

idris14-8-2013Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili İdris Yıldız, partisinin Fatsa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında katıldı.
Ordu Milletvekili İdris Yıldız yaptığı konuşmada: "Bu bayramda yüce Allah'tan bir şey talep ediyorum. Bayramda birlik, bütünlük olduğunu hep beraber biliyoruz. Bayram Namazında Hocaların, İmamların, Müftülerin bu ülkenin birlik ve beraberliğini; Ordumuzu, Devletimizi, Milletimizi korunmasını Allahtan talep ettiğini hep birlikte duyduk. Ben Allah'tan başka bir şey talep ediyorum; 'Bu Ülkeyi bölmek isteyenlere, PKK'ya teslim etmek isteyenlere fırsat vermemesini yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Silivri'yi takas olarak nitelendiren İdris Yıldız: "Silivri'de bir hukuk faciası yaşandı. Bunu sizler televizyon ekranlarından izlerken, bizlerde orada yaşadık. CHP ve milletin vekili olarak hep şunu söylüyoruz; 'Biz takasa karşıyız, orada bulunan ordumuzun, basınımızın, ulusumuzun temsilcilerinin İmralı'daki ile takas edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Orada yaşadığımız hukuk sürecini gerçek hukuka dönüştürerek, bu ülkenin bağımsızlığı için geçmişte yaptığımız gibi yeniden mücadele vereceğiz. Bu kapsamda önümüzdeki yerel seçimlerin hepinizi göreve davet ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarının yüz katı daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle hepimize daha fazla görev düşüyor" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde