29 Nisan 2024

“DİBE VURDUK!”

  • PDF
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun 2015 yılında 7 bin 186 dolar olan kişi başı gelirin, 4 bin 841 dolara gerilediğini belirterek, “Ordu halkının cebinden çaldığınız 2 bin 345 doları, kimlerin cebine aktardınız?” diye sordu.
 
TÜİK’in açıkladığı il bazında, kişi başına düşen gelir rakamlarını değerlendiren Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu’nun, Türkiye genelinde 69, Karadeniz’de ise maalesef son sırada yer aldığını söyledi.
 
Daha da fakirleştik!
 
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, TÜİK verilerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, şunları ifade etti;
“Türkiye İstatistik Kurumu, il bazında, kişi başına düşen milli gelir rakamlarını açıkladı. Buna göre Ordu, Türkiye genelinde 69’uncu, Karadeniz’de ise maalesef son sırada yer aldı. 2015 yılında 54’üncü sıradaydık, şimdi 69’a düştük. 2015 yılında 7 bin 186 dolar olan kişi başına gelirimiz, şimdi 4 bin 841 dolara geriledi.
 
Utanç vesikası
 
Her bir hemşehrimiz, 6 yılda, 2 bin 345 dolar kaybetti. Bu tablonun sorumlusu olan iktidara soruyoruz: Ordu halkının cebinden çaldığınız 2 bin 345 doları, kimlerin cebine aktardınız?  Ordu’yu her alanda geriye götürmenin, halkımızı fakirleştirmenin hesabını nasıl vereceksiniz? Bu rakamlar hem iktidar için hem de Ordu’yu yönetenler için bir utanç vesikasıdır.
 
Her kuruşunu misliyle iade edeceğiz!
 
Ordu halkına sesleniyorum: Kendi cebini doldurup, sizin cebinizi boşaltan bu iktidara mahkûm değilsiniz. Bu kötü tablo Ordu’nun kaderi değildir. İnşallah ilk seçimde iktidar olacağız. Ordu’yu her yıl geriye götürenlere inat, güzel şehrimizi Karadeniz’de bir yıldız gibi parlatacağız. Sizden çalınan her bir kuruşu, misliyle sizlere iade edeceğiz.” 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde