29 Nisan 2024

Ordu’ya 4.000 Seyirci Kapasiteli Modern Spor Salonu Yapılacak

  • PDF
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Ordu’ya 4.000 seyirci kapasiteli modern bir spor salonu yapılacak.
Altınordu ilçemizin Karşıyaka Mahallesinde bulunan Spor Kompleksinin bulunduğu bölgeye yapılacak 4.000 seyirci kapasiteli spor salonunun proje uygulama ve zemin etüt çalışmalarına başlandı. 
 
Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen teknik heyetle birlikte 4.000 seyirci kapasiteli spor salonunun yapılacağı alana giden Vali Tuncay Sonel, teknik heyetten 4.000 kişilik spor salonu projesinin detayları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.  
 
Ankara’dan gelen teknik heyetle birlikte 4.000 seyirci kapasiteli spor salonunun yapılacağı alanda yapmış olduğu incelemelerinin ardın açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Ordu’da büyük bir kapalı spor salonumuza ihtiyaç vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle bu ihtiyacımız giderilecek. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu Karşıyaka spor kompleksinin yanındaki yaklaşık 15 dönümlük arazinin işlemlerini tamamlamıştık. Bugün de Gençlik ve Spor Bakanlığından teknik heyet geldi. Spor salonunun zemin etütleri yapılıyor. Allah nasip ederse 4.000 kişi kapasiteli, uluslararası müsabakalara ve büyük kongrelere evsahipliği yapacak güzel bir kapalı spor salonuna Ordu’muz kavuşacak. Bu konuda destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, emeği geçen Ordu’muzun değerlerine çok teşekkür ediyoruz. Yöremize, bölgemize, Ordu’muza gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde