29 Nisan 2024

“DAHA İYİSİNİ YAPMAMIZ GEREKTİĞİ BİLİNCİNE ULAŞTIK”

  • PDF
Fatsa Dernekler Federasyonu (FADEF) genel başkanı Erol Dinç gazetemizi ziyaret etti.
 
Dördüncüsü yapılan Hamsi Şenliği sonrası değerlendirmelerde bulunan Dinç; gazetemize yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi.
 
Ben yaptım değil de biz yaptık amacıyla çalışmalar yapıyoruz diyen Erol Dinç; “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz hamsi festivalimiz Fatsa Belediyesinin en büyük paydaşı olduğu, Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür bakanlığı, ana sponsorumuz Arda Soğuk Deposu, Varan Hünkar yemek fabrikası ve yüzlerce sponsorumuza buradan teşekkür ediyorum. Ben yaptım değil de biz yaptık amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Ortak amacımız Fatsa’dır.  Bu amaçla birlik beraberliği sağlama adına bu dönem yeni ekibiyle yeni başkanı ile beraber güzel bir festival yaptık.
 
Fatsa’mız mutlu oldu. Bütün halkımıza festivalimize gösterdikleri desteklerden ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Bu festival gösterdi ki birlik beraberlik olduğunda insanların sizin yanınızda olduğunu, birleştirici olduğunu, katılımın yüksek olduğu daha güzelinin yapılabileceğini gösterdi.
 
Bizde bundan sonra yükümüzün daha ağır olduğunu, daha iyisini yapmamız gerektiği bilincine vardık. Bundan sonra sadece hamsi festivali yapan Fatsa dernekler federasyonu olmayacak, en az ayda bir etkinlik düzenleyip, bütün kurumlarla toplumlarla istişare kültürü ile beraber çalışmak. Toplumun ihtiyaçları neler ise bunu basın açıklaması yaparak Fatsa’nın sorunları ile alakalı öneriler ile beraber çözüm odaklı olacağız. 
 
Bu noktada federasyon olarak komisyonlar kurduk, proje komisyonu, sivil toplum komisyonları vs. bunların zaten çalışmalarını yapıyorduk. Bu festivalde Fatsa dernekler federasyonunu Fatsa’mıza göstermek istedik. Uygulama olarak gösterip federasyonun ne amaçla hizmet yapmak istediğini bu festivalde gösterdiğimizi düşünüyoruz. Basın ile kurumlar beraber çalıştığımızı düşünüyoruz.”  Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde